Σκόρερ: 88′ Λύτης (0-1)
Νίκη στα σημεία για την Χαρίεσσα στην έδρα του Αγ. Γεωργίου που καίγεται για βαθμούς. Ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο α’ ημίχρονο είχαμε μια άτυπη κόντρα των δυο ομάδων ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Κακό ημίχρονο με μια μόλις φάση στο 10′ όταν βολίδα του Λύτη θα γλείψει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 23′ ο β’ βοηθός κ. Χαλατζιούκας κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Γραμματικό των φιλοξενούμενων ενώ  έβγαινε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι σαφώς βελτιώθηκε και από τις 2 ομάδες καθώς ήθελαν και οι δυο το τρίποντο. Στο διάστημα 45′-60′ οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και έχασαν μια τεράστια ευκαιρία. Στο 54′ 2 παίκτες των γηπεδούχων φεύγουν από τουλάχιστον 3 μέτρα οφσαιντ!! (πάλι στην μεριά του β’ βοηθού) και το παράλληλο σπάσιμο της μπάλας βρίσκει τον Σπυρίδη να πλασάρει προ κενής εστίας άουτ!! Εδώ  είχαμε και μια 3λεπτη διακοπή από τις εύλογες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Με την μπάλα πάνω κάτω χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο η Χαρίεσσα πίεζε για το γκολ. Σε μια άριστη αντεπίθεση όμως του Αγ. Γεωργίου στο 80′ ο Παπαδίνας Σάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακας της Χαριέσσας, Ηλιάδη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του επιθετικού σώζοντας την ομάδα του. Στο 88′ ένα από τα γνωστά χτυπήματα φάουλ του Τουμαρα βρήκε τον Λυτη εντός περιοχής και ο νεαρός αφού απέφυγε 2 αντιπάλους με πλασέ έγραψε το 0-1 δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

https://www.facebook.com/sakis.geskos/videos/1841763369169028/

Από στατιστικής πλευράς είχαμε: 4 τελικές, οι 2 στην εστία για τον Αγ. Γεώργιο έναντι 5 τελικών, επίσης 2 στην εστία για την Χαρίεσσα. Σε 17 φάουλ υπέπεσαν οι γηπεδούχοι και σε 7 οι φιλοξενούμενοι εισέπραξαν από 3 κίτρινες κάρτες ενώ είχαμε 3 έναντι 8 κερδισμένων κόρνερ υπέρ της Χαρίεσσας.

Όσο αφορά το διαιτητικό κατά την ταπεινή μας άποψη ήταν κακή. Δεν θέλω να μπαίνω σ’ αυτή την διαδικασία,  αλλά πρέπει να κρίνονται και αυτοί,  γιατί σαφώς και δεν είναι στο απυρόβλητο , από την άλλη δεν γίνεται να γράφουμε μόνο όταν είναι καλοί. Η διαιτησία του κ.Τρέβλα ήταν κακή γιατί έχασε τελείως τον πειθαρχικό έλεγχο,  έδινε ανύπαρκτα και δεν έδινε κραυγαλέα φάουλ, κόρνερ τα βάφτιζε άουτ και μετά ξανά κόρνερ και γενικά έχασε όλο το παιχνίδι χωρίς να θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες.

Ο α’ βοηθός κ.Παπαδάκης για τον οποίο θα πω μόνο 2 λέξεις: PERFECT-RESPECT!!

Όσο για τον β’ βοηθό κ.Χαλατζιούκα οι αποφάσεις που προαναφέρθηκαν κόντεψαν να τινάξουν το παιχνίδι. Ενώ  κατά τ’ αλλά πολύ αξιόλογος διαιτητικής ήταν σε κακή μέρα.