Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Νίκος Λιολιόπουλος την Πέμπτη 5/5/2022
– Καλημέρα, είμαστε με τον φίλαθλο, παράγοντα, παράγοντα της πολιτικής ακόμη, τον Νίκο Λιολιόπουλο. Δεν θα ασχοληθούμε με την πολιτική, θα ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο.
 Θα ασχοληθούμε με τα τεκταινόμενα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-22 και έτσι θα δούμε από κοντά, με την δική του μάτια και άποψη όλα όσα γίνονται  στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. 
– Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σας κ Ζήνα σήμερα να είμαι εδώ μαζί σας και να πούμε κάποια πράγματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως τα είδα, από την σκοπιά ενός ανθρώπου που ασχολείται χρόνια με τον χώρο, είτε ως φίλαθλος, είτε ως παράγοντας, είτε ακόμη και ως ερασιτέχνης δημοσιογράφος κατά το παρελθόν.
-κ. Λιολιόπουλε, έχετε ασχοληθεί επομένως έχετε μία άποψη ήσασταν στο Φίλιππο Μελίκης. Δεν ξέρω αν είσαστε ακόμη, θα ήθελα να μου κάνετε ένα σχόλιο.
-Εξαιτίας κάποιων σημαντικών συμβάντων στη Μελίκη ,πριν από μία δεκαετία περίπου, είχα απομακρυνθεί από την ομάδα του χωριού, ήμουν σε άλλες ομάδες, παρόλα αυτά ήταν και παραμένει ο Φίλιππος η ομάδα μου, η ομάδα του χωριού μου, που για μένα και για  για πολλούς ανθρώπους στη Μελίκη συμβόλιζε πάρα πολλά πράγματα. Έχει μία πλούσια ιστορία και έχει πάρα πολλά πράγματα να επιδείξει και πολλά ακόμη, που θα μπορούσαν να γίνουν και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία ενός χωριού, που είναι σε μία συνεχής συρρίκνωση και έχει πάρα πολλά προβλήματα τελευταία. Ο Φίλιππος Μελίκης για μένα είναι κομμάτι της ζωής μου, αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα και δυστυχώς σήμερα βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος για τον τρόπο λειτουργίας και να έχω διαπιστώσει, ότι έχουν γίνει κάποια πράγματα πολύ άσχημα, τα οποία προσβάλλουν την ομάδα, το χωριό μας γενικότερα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αν θέλετε.
-Βάλατε πολλά θέματα στη συζήτηση, εγώ θα αναφέρω και θα πω επιγραμματικά αν πέτυχε τους στόχους ο Φίλιππος για φέτος και ποιοι ήταν οι στόχοι;
– Φέτος ήταν μία περίεργη χρονιά για το Φίλιππο, ξεκίνησε με άλλα δεδομένα και κατέληξε εντελώς διαφορετικά.
 Να πούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον Φίλιππο η οικογένεια Ντάμτσιου. Ζητήθηκε από την τότε διοίκηση η συνδρομή του Γιώργου Ντάμτσιου να βοηθήσει, ούτως ώστε η ομάδα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που είχε, να μπορέσει να συνεχίσει με κάποιους παίκτες αλλά και από εμένα.  Εγώ μέσω της σχέσης που είχα με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έφερα τρεις παίχτες, ενώ ο Γιώργος έβαλε μπροστά τα στήθια του και ως προπονητής αφιλοκερδώς, κατάφερε να σώσει την ομάδα και με τα παιδιά που υπήρχαν ήδη στην ομάδα καταφέραμε και τη σώσουμε και μάλιστα την επόμενη χρονιά κάναμε καλύτερη πορεία. Φαινόταν όλα να πηγαίνουν καλά, ώσπου ήρθε η φετινή χρονιά και ανατράπηκαν πάρα πολλά πράγματα.
Να τα πάρουμε από την αρχή;
-Ας δούμε ποια ήταν αυτή η χρονιά. Θεωρώ ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του κυρίου Καλαϊτζίδη, γενικά παίζει το ρόλο του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά ειδικότερα στο Φίλιππο Μελίκης. Υπήρχαν κάποιοι στόχοι,  απομακρύνθηκε ο κύριος Καλαϊτζίδης. Θα ήθελα ένα ιστορικό πώς έγινε και πώς κατέληξε μετά;
– Επειδή την ιστορία Καλαϊτζίδη στη Μελίκη τη γνωρίζω, από την πρώτη στιγμή, ήμουν μέσα  σε όλες τις διεργασίες, θα σας κάνω όσο μπορώ πιο σύντομα, μια εξιστόρηση. Όπως καταλαβαίνετε είναι πάρα πολλά. Θα προσπαθήσω να διαλέξω πολύ λίγα πράγματα να πω για θέματα οικονομίας χρόνου. Κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού και αστείου έγινε μία κουβέντα και ειπώθηκε, πως αν είχαμε έναν Καλαϊτζίδη στο ποδόσφαιρο της Μελίκης θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που τρέχουν για την ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ο επενδυτής, αυτός που θα βάλει τα λεφτά, αφού πάντοτε η Μελίκη υπέφερε σε αυτό τον τομέα. Τώρα γιατί θα πρέπει να υπάρχουν επενδυτές στο ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο είναι μία άλλη ιστορία….
-Είναι η επόμενη ερώτηση!
– Α, ωραία! Αφού λοιπόν ειπώθηκε αυτό, ο Ανδρέας ο Καλαϊτζίδης έδειξε ενδιαφέρον να μπει στην ομάδα μας. Ήρθε, ήμουν και εγώ παρών, κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων, δεχθήκαμε ενθουσιωδώς να έρθει, μας ζήτησε κάποια πράγματα, του ζητήσαμε εμείς κάποια και έτσι φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία, για την οποία δεν μετανιώνω και θεωρώ ότι ήταν σωστή και μπορούσε να προσφέρει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο της Μελίκης φτιάχνοντας μία δυνατή ανταγωνιστική ομάδα, μαζί με πολλά άλλα που θα γινόταν. Ο Ανδρέας ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, μας ζήτησε και προς τιμή του, πριν αναλάβει την ομάδα, πριν καν κάνει την πρώτη μεταγραφή να δείξει ένα έργο στο χωριό, κάτι που το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Έκανε ένα γήπεδο που ήταν 20 χρόνια παρατημένο, κατάφερε βάζοντας το χέρι στην τσέπη και με γνωριμίες που είχε, να φτιάξει στολίδι ένα παραμελημένο γήπεδο, έκανε το πότισμα, μεγάλωσε το αποδυτήρια, έφτιαξε αποθήκες, έκανε φοβερά πράγματα.
Έδειξε, ότι εκτός από την ομάδα ενδιαφερόταν να κάνει υποδομές και να αφήσει κάτι για το χωριό.
Αυτό εμένα με συγκίνησε κύριε Γιάννη, δεν το κρύβω, και πραγματικά είχα ενθουσιαστεί πολύ με αυτά που έκανε ο Ανδρέας Καλαντζίδης.
Προχωρήσαμε λοιπόν όλοι μαζί, είμαι και εγώ στη διοίκηση και κάναμε και μάλιστα και μία συνέντευξη τύπου παρουσιάζαμε τους στόχους μας. Εκεί ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, γιατί έβλεπα ότι ο Ανδρέας Καζαντζίδης και όλα τα παιδιά που τον πλαισίωναν, θέλανε να κάνουν κάποια ωραία πράγματα.
Αφού ξεκινήσαμε ήρθε και ο προπονητής και οι πρώτες μεταγραφές. Είδα ξαφνικά μία αλλαγή στάσεων από πολλούς. Είδα ξαφνικά από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του ερχομού Καζαϊτζίδη μία ενορχηστρωμένη μουρμούρα για όλες τις επιλογές, που έκανε ο Ανδρέας. Μουρμούρα για τις μεταγραφές, για τη λειτουργία της ομάδος, ακόμη και για ποδοσφαιριστές που τους βγάζαμε άχρηστους πριν καν τους δούμε, για τα φιλικά, και πολλά ακόμη.
Μου δημιουργήθηκε η αίσθηση, ότι κάποιοι άνθρωποι στη Μελίκη και θα προσπαθήσω να αποφεύγω να κάνω δίκη προθέσεων,  αποδείχτηκε, ότι θέλαμε το Καλαιτζίδη για κάποιο συγκεκριμένο λόγο μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο, να πάρουν, ότι μπορούν από αυτόν και να τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα και να συνεχίσουν την ομάδα, αφού έχουν κερδίσει από αυτόν πάρα πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και πρωτοκλασάτους για το τοπικό ποδόσφαιρο ποδοσφαιριστές.
Η ιστορία αυτή επαναλήφθηκε, δεν είναι η πρώτη φορά, το έχουν κάνει και με τους προηγούμενους προέδρους, Βενιόπουλο, Καρέλη, Γούτση. Αυτή είναι μια πρακτική με αποτέλεσμα να μείνουν κάποιοι άνθρωποι φερέφωνα με το να διοικούν τη Μελίκη, με αποτελέσματα όχι καλά κατά τη γνώμη μου.
Έτσι λοιπόν έληξε άδοξα και η ιστορία Καλαϊτζίδη στη Μελίκη, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη μεγάλη ρήξη, που οδήγησε στην απομάκρυνση του από το Φίλιππο και αυτό ήταν μία μεγάλη ήττα για τον σύλλογο, αφού απογοητεύτηκε πάρα πολύς κόσμος, που είχε έρθει κοντά και στην ουσία ήταν η αρχή του κακού για πάρα πολλά πράγματα που επακολούθησαν στο Φίλιππο Μελίκης.
– Να σημειώσουμε ότι η απομάκρυνση του κυρίου Καλαϊτζίδη έγινε μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα, που είχε η  ομάδα του Φιλίππου με την Αγία Μαρίνα.
– Α, είναι αλήθεια αυτό! Τώρα το τι μεσολάβησε και το τι έγινε όλο αυτό το διάστημα δεν το γνωρίζω πολύ καλά, είμαι όμως πεπεισμένος, ότι κάποιοι δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν αυτό που έγινε, και έχω την αίσθηση, μακάρι να κάνω λάθος, μάλλον τους άρεσε κιόλας, το να γίνει αυτή η ρήξη για να βρουν μία καλή πρόφαση για να τον διώξουν από την ομάδα.
– Πώς βλέπετε το να υπάρχουν ιδιώτες χρηματοδότες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
-Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ερώτηση αυτή  κ. Ζήνα και δυσκολεύομαι να την απαντήσω. Θεωρώ και άλλος θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των ανθρώπων, που παίζουν και αγαπούν το άθλημα ερασιτεχνικά και παράγοντες που προσφέρουν.
Αλλά αυτό γίνεται δεκαετίες τώρα δυστυχώς και το είδατε και στο φετινό πρωτάθλημα με προέδρους που έχουν βάλει λεφτά και φέρανε ακριβούς παίκτες. Αυτό όπως έχουμε πει και παλαιότερα, μπορεί να είναι καλό για την ομάδα που πληρώνει ,αλλά κάνει γενικότερα κακό, αφού πολλοί παίκτες αρνούνται να παίξουν χωρίς λεφτά. Με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να δυσκολεύονται και να μην έχουμε πολλές ομάδες, ενώ παράλληλα βλέπουμε μέσω των χρημάτων να διαφεντεύουν το ποδόσφαιρο σε κάποιες περιπτώσεις άνθρωποι κοινωνικά ανάξιοι.
Όσον αφορά τον Φίλιππο έχουν γίνει μια σειρά από άσχημα πράγματα φέτος, που έκανε μία χρονιά που ξεκίνησε ως όνειρο, να καταλήξει εφιάλτης για όλους μας.
– Θα ήθελα την άποψή σας για τη διαιτησία.
Ας μη γελιόμαστε οι διαιτητές είναι ένας καθοριστικός παράγοντας της κακοτοπιάς του ποδόσφαιρου, είναι ένας κρίκος της αλυσίδας και αυτή είναι που μετατρέπουν τις αποφάσεις και τις επιλογές της Ένωσης σε πράξη. Στα παιχνίδια που έγιναν οι ενστάσεις η ευθύνη είναι βασικά των διαιτητών και είχαμε το εξής παράδοξο να μην τιμωρούνται οι διαιτητές που ήταν βασικά υπεύθυνοι. Αυτό για μένα αποδεικνύει πολλά πράγματα ,ότι δηλαδή η ένωση τους προστάτευσε ,γιατί μέσω αυτών η ένωση κάνει αυτά, που κάνει. Νομίζω ότι οι διαιτητές είναι μεγάλο πρόβλημα.
– Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας διοικείται από τους ίδιους τους προέδρους των ομάδων αν και στα χαρτιά των ομάδων βέβαια δεν φαίνονται αυτοί.
Έγιναν πάρα πολλά  στο μίνι πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε πρωταθλητής και άξια ο Τριπόταμος και συγχαρητήρια για την επιτυχία του αυτή.
Γενικά θα ήθελα ένα σχόλιο για την ένωση και τα μπαράζ.
– Και κάπως έτσι φτάσαμε να συζητάμε για την ένωση!  Θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα μικρό ιστορικό. Η παρούσα διοίκηση ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν αποφάσισαν κάποιοι πολιτικοί κυρίως παράγοντες, να πάρουν τα ηνία του ποδοσφαίρου της Ελλάδος της ΕΠΟ. Για να πάρεις τη ηνία έπρεπε να πάρεις τις ενώσεις. Έτσι συγκεκριμένα ο Σαββίδης με τον Μελισσανίδη και τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και εδώ είναι το περίεργο, πώς βρέθηκαν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, κάνανε την κίνηση και πήραν την ένωση Ημαθίας, όπως και όσες χρειάστηκαν.
Κατάφεραν λοιπόν, να πείσουν τις ομάδες και ξέρετε πώς, να μην ψηφίσουν τον Καραμελίδη αλλά αυτούς και ξέρετε πώς, ο οποίος μάλιστα αποσύρθηκε, αφού διαπίστωσε ότι οι ομάδες θα ψήφιζαν τον εκλεκτό της νέας κατάστασης του ποδοσφαίρου τον κύριο Φωτιάδη και τον κύριο Μουρτζίλα, που από ότι μάθαμε μετά υπήρχε συμφωνία να είναι από δύο χρόνια πρόεδροι έκαστος.
Θέλω να αναφέρω όλα αυτά, γιατί πιστεύω ότι όταν μία διοίκηση ξεκινάει με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί παρά τα αποτελέσματα να είναι αυτά που είναι. Όσοι ξέραμε με πώς κινήθηκαν αυτοί για να πάρουν τις εκλογές, ξέραμε ότι θα καταλήξει εδώ μία μέρα.
Ποιο είναι λοιπόν το εδώ; Αφού τελείωσε η πρώτη περίοδος στις επόμενες εκλογές εξελέγη ο κύριος Μουρτζίλας, ο οποίος για μένα ήταν έκπληξη, γιατί 20-25 χρόνια τώρα που παρακολουθώ δεν τον έχω δει σε κανένα γήπεδο ,δεν ήταν άνθρωπος ποδόσφαιρου. Πώς και γιατί επιλέχθηκε, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Η μεγάλη μου δε απορία για τον κύριο Μουρτζίλα είναι, πώς μπορεί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει τόσο σημαντικές κοινωνικές ιδιότητες όπως δάσκαλος, θρήσκος , γηροκομείο, περιφερειακός σύμβουλος, πρόεδρος πολύτεκνων, πώς αυτό συνάδει με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που γίνονται σε αυτό. Με πίκρα το λέω, αλλά η ενασχόληση του κυρίου Μουρτζίλα με το ποδόσφαιρο  επιβαρύνει αρνητικά και όλους τους άλλους κοινωνικούς ρόλους που έχει. Αυτό όμως είναι ένα προσωπικό θέμα του.
Τώρα, στις επόμενες εκλογές στις τελευταίες ,έγινε μία κίνηση  κυρίως από ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αναλάβουν αυτοί τα ηνία στα χέρια τους. Δεν το κρύβω, ότι ήμουν και εγώ από τους υποστηριχτές αυτής της κίνησης,  γιατί ο κύριος Μαστροδήμος φερειπείν, ο κύριος Παπαδόπουλος και πολλοί ακόμη ήταν άνθρωποι του ποδοσφαίρου, άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Η κίνηση αυτή μάλιστα έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη των περισσότερων ομάδων και έτσι ήταν βέβαιο ότι θα κέρδιζε με πρόεδρο τον Κώστα τον Μαστροδήμο, πού ξέρω τι έχει προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι εμένα δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής.
Συνέβη κάτι απίστευτο, ενώ οι εκλογές είναι τελειωμένες, ο κ. Μουρτζίλας επιβλήθηκε από «ψηλά» , οι κυβερνητικοί παράγοντες της Ημαθίας που στήριζαν την κίνηση άλλαξαν σε μία νύχτα κυριολεκτικά την απόφασή τους, έπεισαν τους ανθρώπους που προαναφέραμε να μην κατέβουν και κατάφεραν να στηρίξουν όλοι μαζί τον κ. Μουρτζίλα, τον οποίον πολεμούσαν! Ένα από τα παράδοξα της πολιτικής!
Έτσι λοιπόν φτάσαμε να επιβληθεί ο κ. Μουρτζίλας ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε καταφερθεί μάλιστα πολύ άσχημα με ανακοίνωσή του κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών της που εκπροσωπούν  στον νομό. Και απορώ πως τον δέχθηκαν!
Όταν λοιπόν γίνονται όλα αυτά τα άσχημα λογικό είναι το πρωτάθλημα που ακολούθησε να είναι και αυτό άσχημο με πολλές καταγεγραμμένες αθλιότητες.
– Να επισημάνουμε,  ότι έπρεπε πρώτα να προηγηθεί και η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΣ.
– Ναι πολύ σωστά, το έχετε γράψει και εσείς άλλωστε με προσωπικό κόστος. Να πούμε ότι γίνονται πάρα πολλά άσχημα πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για το λόγο του αληθές μπορείτε να ανατρέξετε σε συνέντευξη του προέδρου του πρωταθλητή Ημαθίας και κυπελλούχου, ο οποίος είπε χωρίς να διστάσει και μπράβο του, ότι πολλά από αυτά που γίνονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας δεν γίνονται ούτε στην Αφρική. Γίνανε μία σειρά από αθλιότητες και ασχήμιες στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Εδώ θα αναφέρω αυτό που ζήσετε αλλά και εσείς αλλά και εγώ, απειλές κατά της ζωής εμένα και της οικογένειάς μου συγκεκριμένα από πρόεδρο και γενικό αρχηγό ποδοσφαιρικής ομάδας,  επειδή δεν τους άρεσε κάποιο σχόλιο που έκανα σε ραδιοφωνική εκπομπή. Για το συμβάν αυτό ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση και ο δικηγόρος μου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φοβάμαι να κατέβω στα γήπεδα. Τόσο τραγικά! Εκτός από αυτά, έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα, από πού να πιαστούμε κ. Ζήνα, καταλαβαίνετε και  θα μπορούσανε να μιλάμε για ώρες.
– Επειδή αναφερόμαστε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ας αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά,  γιατί νομίζω δεν βοηθάνε, όσο και αν με αυτό που κάνουμε σήμερα νιώθουμε ένα επίπεδο αυτοκάθαρσης. Ας περάσουμε  σε ένα άλλο σημαντικό ζήτημα τις ακαδημίες. Από ότι παρατήρησα σήμερα σε ένα τουρνουά ακαδημιών κ.12 έλαβε μέρος η ομάδα του Φιλίππου Μελίκης,  παράλληλα βλέπουμε στον τύπο και συγκεκριμένα στο facebook να εκφράζονται ευχαριστίες της κ12 στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Κοιτώντας στο site της ένωσης θα δούμε, ότι δεν υπάρχει ομάδα κ12 του Φιλίππου, αλλά Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων! Θέλω το σχόλιο σας σε αυτό.
-Είπα πριν πως φέτος στο Φίλιππο Μελίκης συνέβησαν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που οδήγησαν και εμένα αλλά και πολλούς φιλάθλους να αντιδράσουμε. Είμαστε πάρα πολύ ενοχλημένοι με αυτά που γίνονται και υπάρχει μία έντονη κοινωνική αντίδραση. Ένα από αυτά που έγιναν φέτος είναι η απόφαση των διοικούντων να κατεβάσουν την κ12 της ακαδημίας μας ως Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, κρυφά,  χωρίς να έχουν την έγκριση ούτε ενός γονέα, βάζοντας μάλιστα να υπογράψουν δελτία στον Μέγα Αλέξανδρο, νομίζοντας ότι τα δελτία θα βγάζουν στο Φίλιππο Μελίκης, στον οποίο ανήκει και η ακαδημία.
Ο Φίλιππος Μελίκης χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αν και είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, έκανε το χατίρι των Τρικάλων, τα οποία δεν φρόντισαν ή επιδεικτικά αδιαφόρησαν στη δημιουργία ακαδημίας, παρότι σαφώς το ορίζει ο νόμος και θα τιμωρούνταν.
Αυτό είναι κάτι το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο για την ακαδημία μας και θα ήθελα να το καταγγείλω με όσο πιο δυνατή φωνή μπορώ.
– Βέβαια οι ακαδημίες είναι μία πολύ μεγάλη συζήτηση,  που θα την κάνουμε μία άλλη φορά. 
– Νομίζω πως αξίζει. Να το δούμε παράλληλα και με την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όπως θα έπρεπε να είναι, όπως το τι χρειάζονται οι επενδυτές, ποιος ο ρόλος των ακαδημιών, και πως με όλα αυτά που γίνονται να μπορούμε να συνεχίσουμε να μαζεύουμε παιδιά στο γήπεδο και για να διαλέξουν, τι; Τις ασχήμιες που έγιναν στα μπαράζ π.χ, την βία.  Μεγάλη συζήτηση, που ευχαρίστως να την κάνουμε κάποια στιγμή.
-Να πούμε κλείνοντας και για τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης.
-Θα ήθελα εδώ να πω κάτι που δεν το είπα πριν. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ότι τώρα τρελάθηκες με όλα αυτά που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να έχει δίκιο.
Θα του πω, ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση, το ότι σήμερα που υπάρχουν τόσα μέσα, τόσες κάμερες ,τόσο κινητά, δημοσιογράφοι, οι ίδιοι άνθρωποι να κάνουν τα ίδια πράγματα σαν να είμαστε χρόνια πριν.
 Στην ουσία όλο αυτό το φως, αντί να μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί, εμείς συνεχίζουμε να τα κάνουμε με απίστευτο θράσος υπό αυτά τα δεδομένα! Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αναπαράγουν αυτό που γίνεται. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το γνωρίζετε και εσείς, ότι δέχονται πάρα πολλές πιέσεις και δυσκολεύονται να κάνουν τη δουλειά τους. Καθημερινά δέχονται απειλές, βία, και πράγματα στα οποία είμαι και εγώ μάρτυρας.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια μέσα που κάνουν τη δουλειά τους και θα μου επιτρέψετε να βάλω και εσάς, που κατά καιρούς έχετε αποδείξει ότι δεν διστάζετε να βγάλετε με κόστος,  την αλήθεια.
– Ευχαριστώ ,αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας, δεν το κάνω για το κέρδος. 
-Και εγώ δεν έχω κάποιο ρόλο και εγώ ερασιτεχνικά ασχολούμαι, ούτε καν στην πολιτική έχω ρόλο πια. Ότι κάνουμε το κάνουμε για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά σε αυτό το άθλημα, και να πάψουμε να βλέπουμε το φαινόμενο, παιδιά που γνωρίζουν ποδόσφαιρο να μην παίζουν σε ομάδες, αηδιασμένοι παιδιά και γονείς λόγω όλων αυτών των καταστάσεων, ένα φαινόμενο που όσο περνάν τα χρόνια γίνεται και πιο έντονο.
Εγώ θέλω όλα αυτά να σταματήσουν κι αν οι συνεντεύξεις όπως αυτή μπορούν να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή, εγώ θα  είμαι πολύ χαρούμενος.
–  Να σας ευχαριστήσω πολύ κ Λιολιόπουλε και καλή συνέχεια.
 -Και εγώ σας ευχαριστώ

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο διάρκειας 36:02 λεπτών

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η Λίντα Χόκια έτρεξε 137 χιλιόμετρα και 274 μέτρα. Βγήκε τέταρτη στον αγώνα δρόμου...

Η Λίντα Χόκια πήρε μέρος στον 24ωρο αγώνα δρόμου SPARTA CITY ULTRA , που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη στις 17-18/2/2024 και κατέλαβε την τέταρτη θέση...

Η Αλεξανδρινή Λίντα Χόκια θα πάρει μέρος σε αγώνα 161 χιλιομέτρων στη Σπάρτη

Την Τετάρτη 14/2/2024 και ώρα 17:30 στο καφέ «Σταθμός» η δρομέας υπεραποστάσεων ΛΙΝΤΑ ΧΟΚΙΑ , με πρωτοβουλία της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών»,  θα δώσει...

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών: Αίολος Κατερίνης – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ  0-3

Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών Αίολος Κατερίνης - Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ  0-3 ΣΕΤ: 13-25, 22-25, 25-27 Εξαιρετική εμφάνιση κι ακόμη μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας....

Έγινε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Πρόεδρος: Τσαλικίδης Βασίλης

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ απαρτίζεται από τους εξής: Πρόεδρος : ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Αναπληρωτής πρόεδρος : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος Α...

Μία επιχειρηματική πρόταση για το μέλλον της Α.Ε. Αλεξάνδρειας από επώνυμους επιχειρηματίες. Την Τετάρτη...

Ανακοίνωση Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που πρωταγωνιστούσε σε εθνικές κατηγορίες με ολόκληρη την πόλη δίπλα της. Αυτός είναι ο σκοπός...

Μετά το 3ο Διεθνές Μήτινγκ Στίβου καλά είναι να ακολουθήσει και η συντήρηση ...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το 3ο Διεθνές Μήτινγκ Στίβου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας στις 6/5/2023, στους ανθρώπους, που το καθιέρωσαν ως θεσμό...

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο η Τσοπουρίδου Ευγενία του Α.Σ. Βέλος Αλεξάνδρειας στη δισκοβολία

Στις 17/18-6-2023 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην Ελευθερούπολη. Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Α.Σ. Βέλος Αλεξάνδρειας. Η αθλήτρια του Βέλους, Τσοπουρίδου...

Κάλεσμα Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας – Να είστε όλοι εκεί !!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Η Διοίκηση και οι προπονητές των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας καλούν όλες τις Ακαδημίες και τους φιλάθλους του Δήμου μας να παρευρεθούν στον...

Ευχαριστήριο του Προέδρου της ΚΕΔΑ, Εμμανουήλ Σταυρή στους συντελεστές του 3ου Διεθνούς Αλεξανδρινού Meeting...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το ημερολόγιο έγραφε 6 Μαΐου 2023, ημέρα Σάββατο, ημέρα που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το Διεθνές Αλεξανδρινό meeting Στίβου, ημέρα που κέρδισε...

Ανοικτή επιστολή του Προέδρου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, Παπαγερίδη Στέλιου, για το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό...

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, κ. Παπαγερίδης Στέλιος,  στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανήρτησε τα παρακάτω: "Το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό meeting Στίβου στέφθηκε με...

Συνέντευξη τύπου για το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting Στίβου 2023 αύριο Παρασκευή, 5 Μαΐου

Αύριο Παρασκευή 05/05/2023 στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας και ώρα 20:00μ.μ θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου για το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting Στίβου 2023. Παρακαλούμε πολύ τους...

3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Meeting Στίβου 2023 το Σάββατο 6 Μαΐου στο Αθλητικό Στάδιο Αλεξάνδρειας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting Στίβου 2023, με τη σύμπραξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας και πλήθος χορηγών...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Λίνα Τουπεκτσή από Βeyond 2024: «Η ψηφιοποίηση του γεωργικού τομέα φέρνει επανάσταση στον κλάδο»

Σε μια Ελλάδα που πρωτοπορεί με τις ιδέες της, σκέφτεται out of the box και εξελίσσεται τεχνολογικά, το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης της 4ης...

Τα συμπεράσματα που βγήκαν και η ανάδειξη των προβλημάτων από τη συνάντηση στη Μελίκη...

Την Τετάρτη 24/4/2024 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της "Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" στη Μελίκη. Είναι ενθαρρυντικό για την ομάδα, ότι προσέρχονται νέα μέλη στις...

Κατατέθηκε αίτημα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ίδρυση Σταθμού – Τομέα ΕΚΑΒ...

Από την "Ομάδα Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" συγκεντρώθηκαν 65 υπογραφές και τέθηκε στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου από το διαχειριστή της ομάδας αίτημα...

Λίνα Τουπεκτσή στον Real FM: «Οι αγρότες μας χρειάζονται στήριξη»

Οι αγρότες χρειάζονται σήμερα παρά ποτε την στήριξη της πολιτείας. Για το πρωτόγνωρο δυσχερές περιβάλλον που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αγρότες μίλησε η Λινα Τουπεκτση στο...

Συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών για να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας...

Θα κατατεθεί αίτημα από την "Ομάδα Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας για να συζητηθεί το θέμα του ασθενοφόρου...

Στους Βουλευτές του Νομού παρέδωσε επιστολή για το Ασθενοφόρο και τη λειτουργία Σταθμού –...

Η "Ομάδα Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" παρέδωσε την παρακάτω επιστολή με θέμα την επάνδρωση του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και τη δημιουργία...

Τα πεπραγμένα της 21ης συνάντησης στο Πλατύ της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

Την Τρίτη 16/4/2024 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»  στο Πλατύ, υλοποιώντας τη δέσμευσή της για την ανάγκη να...

Λίνα Τουπεκτσή: Η ένταση στη Μέση Ανατολή έχει συνέπειες και στους Έλληνες αγρότες

Η ένταση στη Μέση Ανατολή έχει συνέπειες και στους Έλληνες αγρότες. Το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με περισσότερα από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους στο...

Κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ…

Το κράτησα κλειδωμένο στο μυαλό μου για 21 χρόνια. Τόσα μου πήρε ώστε να καταφέρω να το μοιραστώ. Έπειτα από την δολοφονία των Τεμπών,...

Λίνα Τουπεκτσή: Και φέτος η παραγωγή βερίκοκου θα είναι συρρικνωμένη

H παραγωγή των βερίκοκων και φέτος στην Ημαθία όπως και πέρυσι συνεχίζει να είναι ελλειμματική και να συρρικνώνεται διαρκώς. Παρόλο που στην χωρά βρίσκεται στα...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κοτίδης Βασίλης για τους αγροφύλακες έκανε ερώτηση στη Βουλή

«Άρση αδικιών σε βάρος των επιτυχόντων του Σώματος Αγροφυλακής έτους 1992» Κύριε Υπουργέ, Το έτος 1992, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ανασυστάθηκε το Σώμα Ελληνικής Αγροφυλακής και στις...

Επίσκεψη του Βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Κοτίδη Βασίλη στην Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και...

Την Παρασκευή 12-4-2024 είχα την τιμή και τη χαρά να επισκεφθώ την Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon 2024, που έλαβε χώρα στο...

Ο Βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κοτίδης Βασίλης για τους επικουρικούς διασώστες του ΕΚΑΒ έκανε...

ΕΡΩΤΗΣΗ  Θεσσαλονίκη, 02/02/2024 Του:               Κοτίδη Βασιλείου, Βουλευτή Ν. Ημαθίας ΠΡΟΣ:            Τον κ. Υπουργό Υγείας ΘΕΜΑ:           «Εργασιακή ομηρεία των επικουρικών διασωστών ΕΚΑΒ»  Κύριε Υπουργέ, Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία σκοπός του...

Ο Βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κοτίδης Βασίλης για το αεροδρόμιο στο Παλαιοχώρι έκανε ερώτηση...

ΕΡΩΤΗΣΗ Θεσσαλονίκη, 20/03/2024 Των: Βελόπουλου Κυριάκου, Προέδρου του Κόμματος, Βουλευτή Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών Κουπελόγλου Συμεών, Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κοτίδη Βασιλείου, Βουλευτή Ημαθίας ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό Υποδομών και...

Ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κοτίδης Βασίλης για τη γέφυρα στον Παλαιό Πρόδρομο έκανε...

ΕΡΩΤΗΣΗ Του:               Κοτίδη Βασιλείου, Βουλευτή Ν. Ημαθίας ΠΡΟΣ:           Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ΘΕΜΑ:          «Ανακατασκευή γκρεμισμένου γεφυριού στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας» Κύριε Υπουργέ, Τον Φεβρουάριο του 2023, υπό συνθήκες...

Λίνα Τουπεκτσή: «Ελληνοποιήσεις Αγροτικών Προϊόντων» Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται και ένα από τα βασικά αιτήματα των αγροτών και γενικότερα των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα είναι η στήριξη της εγχώριας...

Λίνα Τουπεκτσή: Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ το νομό μου και τους...

Η κ. Λίνα Τουπεκτσή ως γεωπόνος, συντονίστρια της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων και πολιτευτής του Νόμου Ημαθίας, χαιρέτισε την επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Διονύση...

Τάσος Μπαρτζώκας στην Ολομέλεια της Βουλής: Με αξιοκρατία και διαφάνεια χτίζουμε ένα νέο σύστημα...

Με τη σημερινή τοποθέτησή του στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Τάσος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τις νέες ρυθμίσεις μία πραγματική μεταρρύθμιση, μία αληθινή τομή στη Δημόσια Διοίκηση...

Στο Ευρωκοινοβούλιο ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Eurojust

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Βουλής των Ελλήνων στη Διακοινοβουλευτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών...

Ρόκος Βασίλης – Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Αγαπητοί πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βρισκόμαστε μόλις ελάχιστες ημέρες μακριά από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για την ανάδειξη μιας νέα διοίκησης στην...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Πρόβλεψη για το ποσοστό του Παναγιώτη Γκυρίνη στις δημοτικές εκλογές – Στήριξε την...

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 8/10/2023 στο Δήμο Αλεξάνδρειας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους δημότες, γιατί για πρώτη φορά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις,...

Ιακωβίδης Ηλίας ή Γκυρίνης Παναγιώτης – Στήριξε την επιλογή σου

Η προσεχής εκλογική διαδικασία για τη θέση του δημάρχου αναμένεται να είναι μια σημαντική στιγμή για την κοινωνία μας. Δύο υποψήφιοι, ο Παναγιώτης Γκυρίνης...

Πρόβλεψη για το ποσοστό του Ιακωβίδη Ηλία στις δημοτικές εκλογές

Στις δημοτικές εκλογές του 2023 ο Δήμος Αλεξάνδρειας και οι πολίτες του θα εκπροσωπηθούν από δύο συνδυασμούς. Ο ένας είναι ο συνδυασμός "Ώρα Ευθύνης"...

Οι υποστηρικτές της Δώρα Κουρκουτά και του Θέμη Σιδηρόπουλου

Η προεκλογική δραστηριότητα των συνδυασμών για το Δήμο Αλεξάνδρειας συνεχίζεται με ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία. Το μεγαλύτερο πολιτικό ενδιαφέρον την εβδομάδα, που πέρασε,...

Άραγε πώς βλέπουν οι δημότες την παραίτηση του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξάνδρειας ΠΑΣΟΚ...

Δεν μας αφήνει αδιάφορους η παραίτηση του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Αλεξάνδρειας και γι' αυτό επιχειρούμε να απαντήσουμε με το παρακάτω ερώτημα. Στην...

Στο αποτέλεσμα των εκλογών θα παίξουν ρόλο τα συνολικά έξοδα των συνδυασμών στις Δημοτικές...

Η παρακάτω ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι 2 Μαϊου 2023 ώρα 23:59 και είναι ανώνυμη. Μία κυρίαρχη άποψη διαγράφεται στο Δήμο Αλεξάνδρειας και δεν μπορούμε να...

Αν γινόταν σήμερα οι δημοτικές εκλογές, ποιον θα ψήφιζε ο δημότης του Δήμου Αλεξάνδρειας;

Οι διεργασίες και ανησυχίες των υποψηφίων δημάρχων για το δημαρχιακό θώκο καλά κρατούν. Το ενδιαφέρον των δημοτών αναζωπυρώνεται καθώς γίνονται οι κρούσεις για την...

Τίθεται το ερώτημα: Θα επωφεληθεί το ψηφοδέλτιο του Γκυρίνη με την προσάρτηση του Κούγκα;

Η δημοσκόπηση είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει από σήμερα Πέμπτη 12/1/2023 μέχρι το Σάββατο 14/1/2023 και ώρα 23:59  

Τίθεται το ερώτημα, εάν θα κατέβει ως Υποψήφιος Δήμαρχος ο Βογιατζής Βαγγέλης στις δημοτικές...

Το παιχνίδι των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Αλεξάνδρειας είναι σε εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι λίγοι και εκλεκτοί. Οι κινήσεις στρατηγικής εξελίσσονται και αναμένεται να αποδώσουν...

Το αποτέλεσμα του Γκάλοπ: «Ενδείκνυται και άλλη υποψηφιότητα για το Δήμο Αλεξάνδρειας;»

Το χρονικό διάστημα που έτρεχε το γκάλοπ οι υποψηφιότητες σύμφωνα με το άρθρο μας με τίτλο: Γκάλοπ: Ενδείκνυται και άλλη υποψηφιότητα για το Δήμο Αλεξάνδρειας; είχε...

Γκάλοπ: Πώς αξιολογείται η υποψηφιότητα της Δώρα Κουρκουτά

Πήραμε και αυτή τη φορά την πρωτοβουλία προς ενημέρωσή σας να κάνουμε το παρακάτω γκάλοπ ( δημοσκόπηση ), αυτόβουλα, χωρίς να μας προτρέψει κανένας. Η...

Γκάλοπ: Ενδείκνυται και άλλη υποψηφιότητα για το Δήμο Αλεξάνδρειας;

Μέχρι σήμερα Σάββατο 10/12/2022 επίσημα έχει θέσει υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο, ο κ. Θέμης Σιδηρόπουλος. Αναμένεται τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου συνάντηση της κ. Δώρα...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

50 Χρόνια Αγγλικά Μιχαλόπουλος – Επετειακή απονομή πτυχίων με συνάντηση παλιών καθηγητών

Με πολλή συγκίνηση και νοσταλγία δόθηκαν φέτος τα πτυχία από τις Ξένες Γλώσσες Μιχαλόπουλος στο γεμάτο Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στις 14/5, αφού συνέπεσαν με...

Έκανε την κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Την Τετάρτη 17/05/2023 υλοποιήθηκε η κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά που οργανώθηκε, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την κάλυψη αναγκών του σχολείου. Ο λαχνός που...

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για τη διάκριση του 7ου Δημοτικού Σχολείου...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, για τη συμμετοχή και διάκριση του, στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η...

Δύο πρώτες θέσεις απέσπασε το 7ο Δημ. Σχολείο Αλεξάνδρειας στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με...

Το 7ο Δημοτικό  Σχολείο Αλεξάνδρειας  συμμετείχε  τον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ»  τον οποίο διοργάνωσε  ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού...

Αγωνίζονται για την ασφάλεια των μαθητών οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης αγωνίζονται για την ασφάλεια των παιδιών τους. Στην διαδικτυακή ομάδα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το...

Στην πόλη Alcalá de Henares της Ισπανίας το Hμερήσιο Γυμνάσιο Τρικάλων μέσω του προγράμματος...

Το Hμερήσιο Γυμνάσιο Τρικάλων του νομού Hμαθίας στα πλαίσια της εκπαιδευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έλαβε για πρώτη φορά ευρωπαϊκή χρηματοδότηση από το πρόγραμμα...

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών στην Αλεξάνδρεια. «Είστε υποκριτές το σύστημα που φτιάξατε μας...

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αλεξάνδρειας έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που χάθηκαν...

Οι Στ΄ τάξεις του 1ου Δημοτικού επισκέφτηκαν τον σύλλογο «Αμάραντος»

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας «Αμάραντος». Οι μαθητές και οι μαθήτριες...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Έγινε η παρουσίαση βιβλίου του Θωμά Κοροβίνη από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της...

Tη Δευτέρα 8/4 2024 στις 6.30 μ.μ τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας Κινηματόδρασις αλλά και πολλοί φίλοι του...

Βοά «Η Τούμπα του Βασιλιά» στην Κυψέλη Ημαθίας

Διασχίζοντας κανείς το δρόμο της Κυψέλης με κατεύθυνση προς Μεγάλη Γέφυρα και στα δεξιά του, προβάλλει "Η Τούμπα του Βασιλιά" καθώς οι κάτοικοι της...

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου «Ο Αμάραντος» έκοψαν την Βασιλόπιτα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου «Ο Αμάραντος» συγκεντρώθηκαν και έκοψαν την βασιλόπιτα  τηρώντας το έθιμο. Μέσα σε ένα ζεστό και...

O ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ στo Βάλτο και στο Ρουμλούκι – Καμπανία – Γράφει Ο Μοσχόπουλος...

O ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ στoν Βάλτο και στο Ρουμλούκι – Καμπανία ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ Το Ελληνικό Προξενείο Θεσσαλονίκης στις αρχές του 1906 εξέφραζε τα παράπονά...

Η Πρωτοχρονιά, το ποδαρικό και τα γούρια της – Γράφει ο Χατζόπουλος Διονύσης

Την πρωτοχρονιά η οικογένεια πηγαίνει στην εκκλησία να παρακολουθήσουν την θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και να υποδεχθούν το νέο χρόνο, καλό κι ευλογημένο. Ο...

Το Γυμνάσιο Λ.Τ. Ριζωμάτων, σε συνεργασία με το Δημοτικό & το Νηπιαγωγείο Ριζωμάτων διοργάνωσε βιβλιοπαρουσίαση του...

Το Γυμνάσιο Λ.Τ. Ριζωμάτων, σε συνεργασία με το Δημοτικό & το Νηπιαγωγείο Ριζωμάτων , την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου,  διοργάνωσε  βιβλιοπαρουσίαση  του παιδικού βιβλίου «Τέτα...

Τα κάλαντα και η ιστορία τους – Γράφει ο Χατζόπουλος Διονύσης

Οι λαογράφοι κάνουν λόγο για εθιμικά τραγούδια του λαού, που ψάλλονται από μικρά παιδιά και από ενήλικους άνδρες την παραμονή των τριών μεγάλων γιορτών...

Δεν πρόλαβα…. της Καλλιρρόη Καρδάκου

 Εντάξει λοιπόν.... τα κατάφερες Με νίκησες Εγώ κλείδωσα ότι ένιωσα για σένα... Και εσύ επαναπαύτηκες που δεν στο είπα... Εσύ δείλιασες να μου μιλήσεις Και γω απέφυγα να σε ακούσω... Εσύ...

Έναρξη Χορευτικών Τμημάτων – Αγιασμός του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός»

"Παιδιά, χορεύουμε." Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός» σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ.,...