Ο πρόεδρος του Α.Ο Μαρίνας , Καραντώνης Μανώλης μίλησε στο epilogesnews.gr για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής  της ΕΠΣ Ημαθίας ότι δεν δικαιούται κανείς άμεσα εμπλεκόμενος με το Ποδόσφαιρο (σωματεία, προπονητές, ποδ/στες) να ισχυρίζεται και να κρίνει αποφάσεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και των οργάνων και Επιτροπών της Ένωσης.
Κάνει γνωστό σε όλους ότι θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές σε όσους προβαίνουν σε δημόσιες, δυσμενείς κρίσεις εναντίον της.

Μεταξύ άλλων μας είπε: «Διάβασα την ανακοίνωση. Από ότι φαίνεται τελειώνει η ανεξαρτησία του λόγου. Σαν πρόεδρο, σαν σωματείο, σαν εκπρόσωπο ενός χωριού με προσβάλλει. Δεν μπορώ   ο υπάλληλός μου , αυτός που εγώ ψήφισα με αυτά που μου έταξε να μου κουνάει το δάχτυλό του. Να μου πει τι; Μη μιλάς;  Καταρχάς δεν έχει γίνει κανένα συμβούλιο. Είναι μία μονομερής ενέργεια. Θα μάθουμε από ποιον. Βασικά ο πρόεδρος την υπογράφει. Δεν μπορεί να κρύψει κανείς τίποτα από τη δημοσιότητα. Τι είναι αυτοί δηλαδή. Είναι δικτατορία , φασισμός. Όταν έγινε η εκστρατεία για αλλαγή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Ημαθίας ήταν πολύ ρομαντικά αυτά που μας έλεγαν, οι ομάδες να έχουν ακαδημίες να μην υπάρχει βία. Ας κοιτάξουν τα γήπεδα που έχω πληγεί από αυτά. Να δούνε πόσοι ποδοσφαιριστές είναι στα νοσοκομεία. Δεν τους νοιάζει ο ποδοσφαιριστής σαν ποδοσφαιριστής. Τα πραγματικά προβλήματα δεν τα βλέπουν. Η ομάδα μου δεν επωφελήθηκε  από τα « ψίχουλα». Όλοι είναι απεσταλμένοι κάποιοι. Ας μαζευτούμε σε ένα ξενοδοχείο να μιλήσουμε για τα προβλήματα. Είμαι κατά της βίας. Έτυχα σε βιαιότητα σε παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν θα γυρίσει διαιτητής της Α΄ Εθνικής ή Β’ Εθνικής να μου κουνήσει το χέρι. Οι διαιτητές είναι σε όλα καλυμμένοι. Η διαιτησία είναι πολύ καλοί. Το πρόβλημα είναι ένας δύο.  Είναι γνωστοί στην Ένωση. Οι φίλαθλοί μας είναι κύριοι. Να βάλουν μυαλό και να σέβονται. Να σέβονται τις ομάδες. Πρέπει να προστατεύουμε το παιχνίδι. Έχω δέκα τραυματισμούς από ποδοσφαιριστές.»

Ακούστε περισσότερα από τον Καραντώνη Μανώλη…