Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού ο Κώστας Νικολαΐδης που συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για να συνεχίσει το έργο του σε νέες συνθήκες.

Ο Κώστας Νικολαΐδης θα συνεχίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του , στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού και με τη νέα διοίκηση, αφού οι μήνες στους οποίους συνεργάστηκαν τους έπεισαν πως είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούν να έχουν για να «χτίσουν» την ομάδα της νέας σεζόν για την Football League.

O 42χρονος τεχνικός έκανε την πρώτη του θητεία στην ομάδα το 2013-14 με 35 αγώνες (18 νίκες – 10 ισοπαλίες – 7 ήττες) και επέστρεψε στην αρχή της περσινής χρονιάς. Με 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τελείωσε μια ιδιαίτερα αγχωτική σεζόν που συνοδεύτηκε με την παραμονή.

Συνολικά μέχρι τώρα, ο Κώστας Νικολαΐδης, έχει 69 αγώνες στον πάγκο του Αιγινιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με απολογισμό 27 νίκες – 17 ισοπαλίες – 25 ήττες.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στον σχεδιασμό των «κυανόλευκων» και να γίνουν οι πρώτες κινήσεις οργάνωσης, τόσο στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, όσο και στη δημιουργία του νέου ρόστερ που θα έχει βάση του τέσσερις με πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές από την φετινή ομάδα.