Ανακοινώθηκε από το ΓΑΣ Ροδοχωρίου το αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού με την ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας με ανάρτησή της στο facebook και  μίσθωση βαν με το οποίο μετακινούνται οι ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην πόλη της Νάουσας.

Αναλυτικά:

Πρώτο φιλικό της ομάδας μας σήμερα και ο Γιάννης Κερλίδης κατέγραψε τις πρώτες εκτιμήσεις για την ετοιμότητα των παικτών, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης για το Κύπελλο Ημαθίας (31/8).

Έχοντας 20 παίκτες στη διάθεση του, ο ΓΑΣ επικράτησε με 8-2 της ΑΕΠ Βέροιας στη Ραχιά, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Μισιρλίδης 2, Καρυπίδης 3, Νίκου 2 και Ουέλινγκτον.

Να σημειώσουμε πως την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Σέρα Ρέις και Στέφανος Αναστασόπουλος οι οποίοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, όπως επίσης και οι επαναπατρισθέντες Απόστολος Παρηγορίδης και Δημήτρης Γαλανός, που αγωνίστηκαν πέρσι στον ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Πολύ σημαντική για μας η παρουσία έξι παικτών από την Ακαδημία (Αντώνης Δασκαλάκης, Κρίστι Σκούρα, Κωνσταντίνος Παρίζας, Γιάννης Μουρατίδης, Χρήστος Ψηρίδης και Βασίλης Ψηρίδης), που περνούν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Κερλίδη, οι οποίοι και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η διοίκηση πέτυχε τη μίσθωση βαν με το οποίο μετακινούνται οι ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην πόλη της Νάουσας, διευκολύνοντας έτσι τη μετάβαση τους στις προπονήσεις και γενικότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

*οι φωτογραφίες από το sportsup.gr που ήταν παρών στο φιλικό. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ