Στο γήπεδο του Σχοινά διεξήχθη την Δευτέρα 13/8 η φιλική αναμέτρηση της Α.Ε Σχοινά εναντίον της ΑΕΚ Καμποχωρίου, δεύτερο φιλικό για τους γηπεδούχους,τρίτο για τους φιλοξενούμενους καθώς ξεκίνησαν νωρίτερα την προετοιμασία τους.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Μετά από ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας και ευκαιριών πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, η Α.Ε Σχοινά άνοιξε το σκορ στην επανάληψη με τον Φώτη Παπαδόπουλο να σημειώνει το 1-0  και τον Παναγιώτη Καραμήτσο να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του διαγράφοντας και το τελικό Α.Ε Σχοινά-ΑΕΚ Καμποχωρίου 2-0.

Ποιο δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα παίρνοντας τον χώρο του κέντρου, ψάχνοντας από πολύ νωρίς την μεγάλη φάση και το γκολ.Μετά το πρώτο 15΄ η Α.Ε Σχοινά βρήκε τα πατήματα της ισορροπώντας το παιχνίδι,παίρνοντας και τα ηνία του αγώνα στο τελευταίο 10΄ του ημιχρόνου. Λιγοστές καλές στιγμές και για τους δυο χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Καλύτερος ρυθμός με οργανωτή τον Πιτσάβα,σκόρερ τον Παπαδόπουλο-Καραμήτσο και το τοίχος του Βρεττού.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο γρήγορος, με τις δυο ομάδες να βγαίνουν μπροστά και να ζητάν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Πολλές κλασικές ευκαιρίες και για τους δυο,με τους «μπλε» να είναι πιο αποτελεσματικοί σημειώνοντας δυο τέρματα (Παπαδόπουλος-Καραμήτσος) και τον Βρεττό να κάνει ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση σταματώντας όσες φορές χρειάστηκε τους επιθετικούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όμορφο, γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι από τις δυο ομάδες δείγμα ότι θα είναι έτοιμες την νέα αγωνιστική περίοδο.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Σχοινά με την ΑΕΚ Καμποχωρίου να δημιουργεί  κλασικές ευκαιρίες ωστόσο μην έχεις λύσεις στο σκοράρισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Α.Ε Σχοινά είχε σε μεγάλη μέρα τον Πιτσάβα ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των φιλοξενούμενων, με την τύχη ωστόσο να του γυρνάει την πλάτη και να μην μπορεί να βρει τον στόχο στις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Διαιτητής ( – ): Ανεπίσημο φιλικό για τις δυο ομάδες χωρίς την παρουσία διαιτητή της ΕΠΣ.