Ο επίτιμος πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς,  Αριστείδης Ματσούκας, έκανε δηλώσεις στο epilgesnews  για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΠΟ Τρίγλιας με 3-0.

Mεταξύ άλλων είπε:

”Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Φάνηκε ότι η ομάδα μου ήθελε περισσότερο τη νίκη. Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μία ομάδα που έχει τεχνική κατάρτιση. Είναι μία ομάδα με πολύ αξιόλογους παίκτες. Εμείς βγήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά. Το παιχνίδι ουσιαστικά το καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 2-0. Παίξαμε πάρα πολύ σωστά, με αντεπιθέσεις, με πολύ οργανωμένο κέντρο και με άμυνα, γιατί ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχοντας όμως δύο παίκτες πολύ γρήγορους μπροστά καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 και μάλιστα στο 44’  χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία με τον Προβατίδη . Δεν κατάφερε να κάνει το 3-0 και να τελειώσει το παιχνίδι εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκαμε κάπως αμυντικά. Πάλι παίξαμε με το ίδιο μοτίβο με αντεπιθέσεις. Μας βγήκε το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Η Τρίγλια στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα δοκάρι από μία στημένη φάση, με κεφαλιά. Η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους δικούς μας παίκτες. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία που έχασε η ομάδα της Τρίγλιας. Εκτός από την κατοχή της μπάλας δεν είχε κάποια άλλη ευκαιρία για να μας βάλει κάποιο τέρμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στον προπονητή που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Θα έχουμε καλύτερη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τι θα λέγατε στους φιλάθλους που έρχονται και σας ενισχύουν όχι μόνο από την  Αγκαθιά αλλά και την ευρύτερη περιοχή;

Είναι πολύ καλό που έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια αυτό έρχεται  από τη βαθμολογία που έχει η ομάδα μας, αλλά και τα παιχνίδια που κερδίζουμε. Σε γενικές γραμμές παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους φιλάθλους. Περιμένω στο μεθεπόμενο παιχνίδι που έχουμε με την Βέροια να έρθουν στο γήπεδο. Να έχουμε περισσότερο κόσμο. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για την βοήθεια των φιλάθλων . Εμείς κάνουμε το παν να τους δίνουμε χαρές.

Μου είχες πει Αριστείδη Ματσούκα να δούμε πώς θα πάει η ομάδα στα τρία τελευταία  παιχνίδια και θα σας πω εάν πάει για πρωτάθλημα. Τι απαντάς στην ίδια ερώτηση;

Ναι,  η ομάδα πάει για πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για τη δεύτερη θέση που πάει στα μπαράζ. Άλλωστε είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο και ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο, αυτό δείχνει και βαθμολογικά ότι η ομάδα,  ναι,  μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ πολύ

 

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Ματσούκας Αριστείδης , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς – ΠΟ Τρίγλια 3-0

Posted by Giannis Zinas on Sunday, February 17, 2019