Δηλώσεις στο epilogesnews.gr  έκανε ο προπονητής της Nίκης Αγκαθιάς,  Κωστογλίδης Σταύρος,  για τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΟ Μαρίνας με 6- 0. Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Συγχρόνως δεν χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε  και για άλλα θέματα της ομάδας.

Ήταν ένα παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου. Για μας ήταν ένα απλό παιχνίδι που κάνουμε αυτό τον καιρό. Προσπαθούμε να δέσουμε την ομάδα τους αυτοματισμούς που δουλεύουμε μέσα στην προπόνηση. Ένα παιχνίδι που για μας πήγε πάρα πολύ καλά. Κάναμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο από αυτά που δουλεύουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό κρατάμε. Παίζουμε με την Μαρίνα όπου τα παιδιά κάνουν μία πολύ καλή προσπάθεια . Μας βοήθησε πολύ.  Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Δουλεύουμε και πάμε παρακάτω.

Το σκορ είναι σε υψηλά επίπεδα.  Πώς είδατε την ομάδα του ΑΟ Μαρίνας;

Από ότι μου είπαν τα παιδιά τους χτυπάνε δύο τρεις βασικοί. Θέλουνε πολλή δουλειά ακόμα.  Μου είπανε ότι άργησαν την προετοιμασία. Πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστική ομάδα.

Η Νίκη Αγκαθιάς συμμετέχει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες ονόματα στη γ΄ Εθνική Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας;

Η αλήθεια είναι ότι στον όμιλο μας έχει πολύ καλές ομάδες. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος είναι η παραμονή. Εάν συνδυάσουμε και το καλό ποδόσφαιρο όπως παίξαμε πέρυσι θα ήταν ότι καλύτερο. Είναι μία πολύ δύσκολη προσπάθεια. Θέλει και τύχη. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές. Είναι πολύ δύσκολος ο όμιλός θέλει προσπάθεια και από μένα και από τα παιδιά και από τη διοίκηση.

Η διοίκηση έχει λύσει όλα τα προβλήματα υπάρχουν κάποια θέματα;

Δεν υπάρχουν προβλήματα. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν. Είμαστε μία χαρά. Γενικά υπάρχει καλή λειτουργία. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ.

Ακούστε να δείτε από πρώτο χέρι τις δηλώσεις του Κωστογλίδη Σταύρου