Έχει ανεβεί για τα καλά ο μεταγραφικός πήχης στις ομάδες τόσο του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος όσο και στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ως στόχο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος τώρα σύμφωνα και με την ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας προχώρησε στην δεύτερη της μεταγραφική κίνηση με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Αγκαθίας Μανώλη Ιορδανόπουλο.Πρόκειται για μια αξιόλογη μεταγραφή καθώς μαζί με το εταίρο απόκτημα της ομάδας του Πλατέος, τον Γιώργο Μοσχόπουλο,  πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Ερασιτεχνική και την άνοδο στην Γ’ Εθνική με την ομάδα της Αγκαθίας.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μανώλη Ιορδανόπουλου. Ο 24χρονος αμυντικός ο οποίος αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο έρχεται να προσθέσει στην ομάδα μας ποιότητα και εμπειρία για την δύσκολη σεζόν που ακολουθεί. Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Ιορδανόπουλος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά μαζί με το εταίρο απόκτημα της ομάδας μας, τον Γιώργο Μοσχόπουλο, στην Αγκαθιά όπου πανηγύρισαν μαζί την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στον Μανώλη καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμούς πετυχαίνοντας όλους του τους στόχους.

Manolis Pexlivanidis