Ο Προπονητής με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β ΠΕΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι προσηλωμένος 100% στα προπονητικά καθήκοντα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, ισχύει και σήμερα και δεν θα αλλάξει με τίποτα: Δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με κάποιο άλλο πόστο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν .
Την κριτική μου θα την κάνω σε όποιους αρέσει φυσικά και δέχομαι να μου την κάνουν που πολλές φορές για μένα είναι και πολύ πολύ ωφέλιμη.
Έχω κάθε δικαίωμα να επιλέγω σε ποιο γήπεδο θα πάω και σε ποιον αγώνα θα δω με ποιον θα συνομιλήσω με ποιον θα καθίσω και σε όποιον αρέσει !!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ .ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΈΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΕΦΕΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΞΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…………………………………