Ο προπονητής της ΑΕ Χαρίεσσας , Μποζίνης Χρήστος,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Μακροχωρίου με 2- 1.

Μεταξύ άλλων είπε:

Πρεμιέρα . Δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η ζέστη ήταν αρκετή και για μας και για την ομάδα του Mακροχωρίου. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί, εάν εξαιρέσουμε ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο.  Στη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι.  Κερδίσαμε Δίκαια. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς αυτό για να είμαστε στα επόμενα πιο άνετοι.

Ποια είναι τα επόμενα παιχνίδια,  που είναι δύσκολα;

Είναι ένα ματς μέσω στην Αγία Μαρίνα. Την πολύ φιλόδοξη για φέτος Αγία Μαρίνα. Θα κατέβουμε να κερδίσουμε.

Ποια θα είναι η πορεία της Χαρίεσσας;

Να είμαστε  όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά. Θέλουμε να τα βάλουμε όλα να παίξουνε. Έχουμε ομάδα με πολύ ταλέντο. Οι διοικούντες έχουν πολλή διάθεση. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι.

Θα υπάρξει και το πρωτάθλημα νέων και θα αλλάξει τα δεδομένα.

Εγώ θα πω την πικρία μου για αυτό το πράγμα. Θέλω η Ένωση να έχει πιο πολλούς παίκτες κάτω από 19 ή 20 χρόνων. Τουλάχιστον δύο να μην πω τρεις. Με ένα δεν γίνεται τίποτα .Έπρεπε να έχει πιο πολλά παιδιά.  Θα το βελτιώσει.

Πέρυσι ήταν δύο. Φέτος είναι ένα,  οι πληροφορίες λένε ότι αν υπήρχαν περισσότεροι,  κάποιες ομάδες να μην πήγαιναν για πρωτάθλημα.

Εντάξει αυτά, μπαίνουμε σε άλλα χωράφια. Εγώ είπα την άποψή μου.

Δεν μπαίνουμε σε άλλα χωράφια,  απλώς είναι μία άποψη η οποία έχει επικρατήσει και με την ευκαιρία αυτή τη σχολιάζουμε.

 Δεν νομίζω. Υπάρχουν παιδιά 19 και 18 ετών που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ίσως θα έπρεπε όλοι οι προπονητές να δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Εγώ όσο μπορώ το κάνω. Είμαι μεγάλος θαυμαστής των νεαρών ποδοσφαιριστών .

Ευχαριστώ

Μπορείτε να ακούστε και να δείτε τι είπε στη συνέντευξη ο προπονητής της Α.Ε. Χαρίεσσας ΕΔΩ