Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας,  Μπαστιάνος Γιάννης έκανε δηλώσεις στο epilogesnews και στον Πεχλιβανίδη Μανώλη.

Μεταξύ άλλων είπε ότι:

«Είναι ένα δύσκολο ματς το παιχνίδι με τη Καλλιθέα και για τους δυο μας, γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη. Οι βαθμοί είναι πολύτιμοι και για τις δύο ομάδες.  Έχει συγκεντρωθεί η ομάδα γι΄ αυτό το παιχνίδι όσο έλλειπα στην Εθνική. Είμαι συγκεντρωμένος όπως όλα τα παιδιά στις προπονήσεις για να  πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Αθήνα.»

Ερώτηση:  θα μπορούσε η ομάδα της Βέροιας  να ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία;

« Σίγουρα θα ήμασταν εάν προσέχαμε λίγο περισσότερο τα λάθη μας και ήμασταν πιο επιθετικοί και συγκεντρωμένοι  αμυντικά. Θα παίρναμε κάποια θετικά αποτελέσματα  π.χ. με τον Απόλλωνα Πόντου το οποίο το χάσαμε στο ενενήντα. Με τα Τρίκαλα πιστεύω ότι δικαιούμασταν θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα με μικρό ρόστερ και προσπαθούμε ο ένας για τον άλλο. Την Κυριακή θα πάμε και θα πάρουμε τη νίκη. Αυτό έχουμε για στόχο μας.»

Ερώτηση: Νιώθεις πίεση από όσους πιστεύουν στον Γιάννη Μπαστιάνο;

«Όχι δε νιώθω καθόλου πίεση. Κάνω αυτό που ξέρω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει που ο κόσμος με αναγνωρίζει και με έχει βάλει στην αγκαλιά του από την πρώτη  στιγμή που έχω έρθει στη Βέροια. Του ανταποδίδω παίζοντας με τον τρόπο μου και με εμπιστεύεται ο κόουτς.»

Ερώτηση: Πολλές ομάδες μεταξύ αυτών και η Βέροια αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Δυσκολεύει το έργο σας;.

«Όχι δεν νομίζω. Στην Ελλάδα είναι πολλές ομάδες που έχουν προβλήματα και στην Α και στη Β κατηγορία, παρόλο αυτά παίζουν αυτό που ξέρουν. Όλες προσπαθούν το ίδιο και δίνουν αυτό που πρέπει. Παίζει ρόλο ποια θα είναι τυχερή εκείνη τη μέρα.

Ερώτηση: Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι είναι κοντά στην άνοδο:

« Ο Άρης είναι το ένα φαβορί. Επειδή τον έχω παίξει και αντίπαλο. Δύο φιλικά έχουμε κάνει και τον έχω δει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες. Η δεύτερη θέση παίζεται. Τρεις ομάδες είναι μέσα. Είναι και τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ παρόλο που λένε ότι έχει προβλήματα , αλλά δεν πιστεύω και πολλά. Θα δείξει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα έχει πολλά ανεβοκατεβάσματα.»

Ερώτηση: Τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Εθνικής;

«Ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν παίζω με την ίδια ψυχολογία που παίζω με την ομάδα μου. Είναι κάτι το διαφορετικό. Είναι διαφορετικό να φοράς το εθνόσημο επάνω στο στήθος και στην καρδιά σου. Για μένα είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό που έζησα και στο Κατάρ και στην Αθήνα που πήγα με όλα τα παιδιά. Από δω και πέρα πιστεύω να συνεχίζω αυτό που κάνω για να  έχω και άλλες συμμετοχές με την Εθνική.»

Ο Γιάννης Μπαστιάνος ακούει τις μεταγραφικές σειρήνες;

« Κάτι ακούω , αλλά προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και ότι είναι να γίνει θα γίνει,  μέρα με τη μέρα.»

Ακούστε περισσότερα από τον ίδιο τον Μπαστιάνο Γιάννη…