Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το τουρνουά 1o Soccer CUP 7×7 της ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Την Δευτέρα 18/06 Μικρό Ποδήλατο και Survivor αναμετρήθηκαν με τις δυο ομάδες να διεκδικούν στα ίσια τους 3 βαθμούς.

Η βροχή και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε από την αρχή του αγώνα τους παίκτες των δύο ομάδων. Η μπάλα πολλές φορές σηκωνόταν στον αέρα για να μην κολλήσει σε κάποια μικρή λίμνη που είχε σχηματιστεί. Παρόλα αυτά τόσο το Μικρό Ποδήλατο, που είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όσο και οι Survivors που κυριάρχησαν στο β΄ μέρος είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν τα πολυπόθητα γκολ.

Μακρινά σουτ, πολλές δυνατές μονομαχίες και όμορφες ενέργειες ήταν τα κύρια συστατικά του αγώνα.

Τελικό αποτέλεσμα 2-3 με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Τα γκολ του αγώνα:2-3

Mικρό ποδήλατο:Ρογγότης,Μουσενίκας

Survivor:Μαρτσέλος Γ.(2),Κίτσας Αντ.,

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να τονίσουμε ότι διεξαγόταν ο αγώνας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Ανακύκλωση με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν μια δύσκολή νίκη με 2-1.

Σε αυτό το σημείο να καταγγείλουμε τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης Τέλη Πανταζόπουλο (Πιερλουίτζι Κολίνα) καθώς και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Πόλυ Χουρσουζίδη διότι δεν μας επιτράπηκε να βιντεοσκοπήσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα.

Το Epilogesnews σεβόμενο τον εαυτό επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του, προσφεύγοντας στην δικαιοσύνη για διαφυγόντα κέρδη από το συγκεκριμένο παιχνίδι καταθέτοντας αγωγή στους δυο συγκεκριμένους κυρίους εντός της ημέρας!!!

πατήστε στις φωτο για μεγέθυνση: