Δανειζόμαστε την παρακάτω δημοσίευση από το λογαριασμό του Νίκου σαλτουρίδη στο Facebook «Final four της Euroleague στο Βελιγράδι σε λίγες μέρες και ο Χρήστος Παπαδημητρίου οργάνωσε και επιμελήθηκε μια όμορφη εκδήλωση το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της κοινότητας Τρικάλων.
Πολλά παιδιά, κάποιοι ενήλικες και σε σύνδεση μέσω skype ο προπονητής της CSKA Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον ΦΕΦΣ ΕΡΜΗΣ Τρικάλων, για το final four, για τη μέχρι σήμερα διαδρομή του, για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα και είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα με αποδέκτες τους μικρούς μας φίλους. Συνομίλησε με πολύ οικειότητα με όλους, μικρούς και μεγάλους και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των παιδιών.
Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από την εκδήλωση ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΦΕΦΣ ΕΡΜΗΣ Γιώργος Κάρλος (ένας άνθρωπος που τόσα πρόσφερε στα πολιτιστικά και αθλητικά πράγματα του χωριού μας) και ιδιαίτερα συγκινητική η συνομιλία του με τον Δημήτρη. Θυμήθηκαν, αστειεύτηκαν, βούρκωσαν.
Με τις ευχές όλων για καλή τύχη και κατάκτηση του κυπέλλου (good luck όπως έγραφαν και τα μπλουζάκια που φορούσαν τα παιδιά) έκλεισε η σύνδεση.
Μπράβο στον Χρήστο για την εξαιρετική πρωτοβουλία του.
Καλή τύχη Δημήτρη, καλή τύχη CSKA»