Μία νέα σχολή τερματοφυλάκων δημιουργήθηκε στη Νάουσα από τον Αντώνη Πολύζο ο οποίος έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  και μεταξύ άλλων είπε:

Είναι ένα εγχείρημα το οποίο ήθελα να κάνω αρκετά χρόνια πριν, αλλά η Νάουσα στάθηκε εμπόδιο, όταν με έκαναν πρόταση να συμμετάσχω στο προπονητικό team. Έτσι το εγχείρημα αυτό έμεινε πίσω. Φέτος επειδή δεν συμμετέχω στο team της Νάουσας, ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να κάνω αυτή την Ακαδημία  που την έχω σαν όνειρο. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό. Το ανακοίνωσα σήμερα. Περιμένω να υπάρξει ανταπόκριση.

 Η θέση του τερματοφύλακα είναι κρίσιμη και χρειάζεται ιδιαίτερη προπόνηση.  Φαντάζομαι ότι το εγχείρημα σου Αντώνη Πολύζο θα έχει ανταπόκριση.

Το ελπίζω.  Από μικρό παιδί έχω ξεκινήσει να παίζω τη θέση του τερματοφύλακα. Είχα μία πολυετή διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Έχω παρακολουθήσει τις Σχολές των προπονητών έχω το δίπλωμα UEFA C.  Προσπαθώ να πάρω και το UEFA Β.  Η θέση του τερματοφύλακα είναι μία ιδιαίτερη θέση Σιγά σιγά από τους ειδικούς γίνεται μία ιδιαίτερη δουλειά.  Τερματοφύλακες μπορεί να παίζουν όλοι,  αλλά η κρίσιμη ηλικία είναι των 9 με 10 ετών. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα παιδάκια. Εμείς δουλεύουμε με τα παιδιά χωρίς να τα επιβαρύνουμε. Μετά την ηλικία των 15 ετών μπορούμε να εξειδικεύσουμε τα παιδιά στο να παίξουν τη θέση του τερματοφύλακα. Θέλει μεγάλη προσοχή στις μικρές ηλικίες.

Ποια παιδιά και τι ηλικία θα απασχολήσεις ;

Θα απασχολήσω  από τα εννέα έτη και μετά.  Θα προπονώ τερματοφύλακες ερασιτέχνες. Θα προπονώ και τερματοφύλακες γιατί όχι και επαγγελματίες. Θα έχω τους χώρους τους δικούς μου. Κατόπιν συνεννοήσεων με παράγοντες των ομάδων οι προπονητές θα μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να πηγαίνουν στο δικό τους το χώρο να κάνουμε προπονήσεις ατομικές οποιαδήποτε αρκεί  να είναι βολεύει αυτούς και εμένα.  Προσπαθώ να πιάσω όλο το φάσμα, δηλαδή από την ηλικία των 9 ετών έως τερματοφύλακες που αγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ πολύ

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ