Ο ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων,  Αποστόλης Λίτσι, έκανε δηλώσεις στο επιλογές news για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του μακρυχωρίου με 1-0  και μεταξύ άλλων είπε:

“ Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή και πολύ καλή στον αμυντικό τομέα. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό για το πώς θα διασπάσουμε την άμυνα αυτής της ομάδας. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ.Πήγαμε στο ημίχρονο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αλλαγές από τον προπονητή.  Μπορέσαμε και διασπάσουμε την άμυνά τους και πετύχαμε ένα γκολ με τον Αντώνη τον Κουκουράκη.

Πώς είδες την ομάδα του Μακροχωρίου μετά την θετική πορεία που κάνει.Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στο κύπελλο την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς;

Νομίζω ότι είναι μία ομάδα που θα δυσκολέψει πάρα πάρα πολύ.πολλές ομάδες. Ήμασταν πολύ τυχεροί που περάσαμε από αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα δυσκολέψει πάρα πολύ ακόμη και την Αγκαθιά και το απέδειξε στο ματς του κυπέλλου. Αλλά εμείς αυτό που θέλουμε  σαν ομάδα να κόψει αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που αμυντικά έχει στηθεί πολύ καλά. Θα το δουν από δω και πέρα όλες οι ομάδες.

Μετά την ήττα της Νάουσας υπάρχει συνωστισμός στην κορυφή της βαθμολογίας πως βλέπεις στη συνέχεια;

Για μας είναι θετικό. Είμαστε πολύ κοντά και οι τέσσερις πρώτοι και το Πλατύ φυσικά που ακολουθεί στην πέμπτη θέση. Το κάθε στραβοπάτημα που θα κάνει ο καθένας θα κοστίσει αρκετά στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά βέβαια για το ποιος θα είναι ο γηπεδούχος στα play off και όχι αν θα υπερβεί τους 6 βαθμούς.

Για αυτό παλεύουμε όλοι. Να πάρουμε την έδρα.  Να σταθούμε στο τραγικό γεγονός που έγινε στο γήπεδο της Χαρίεσσας με ένα παίκτη. Όλοι ευχόμαστε να είναι καλά ο παίκτης. Το ενδιαφέρον όλων είναι εκεί πέρα και ας ευχηθούμε ότι είναι καλά.

Καλή συνέχεια.

Ο ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων , Λίτσι Απόστολος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι 1-0

Posted by Giannis Zinas on Saturday, February 16, 2019