Παρουσία του προέδρου κ.Καλαιτζίδη Ανδρέα η ομάδα της Αγίας Μαρίνας παρουσίασε την Δευτέρα τον νέο της προπονητή,Καψαλιάρη Γιάννη,ανακοινώνοντας παράλληλα την πρόσληψη του κ.Βασίλη Κατσούλη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Ρεπορτάζ:Ζήνας Γιάννης-Μανώλης Πεχλιβανίδης

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την παρουσίαση του νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή της ομάδας:

Πρόεδρος Αγίας Μαρίνας κ.Καλαιντζίδης Ανδρέας:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία με τον νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική αρχή, υγεία και επιτυχία στον σύλλογό μας. Αργήσαμε να προβούμε σε ανακοινώσεις ωστόσο πιστεύω ότι είναι η σωστή στιγμή να παρουσιάσουμε τον νέο προπονητή και στην συνέχεια τους ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό οι οποίοι έχουν ήδη ανανεώσει.

Προπονητής Αγίας Μαρίνας κ.Καψαλιάρης Γιάννης

Ο πρόεδρος της ομάδας καλωσόρισε και επίσημα τον νέο τεχνικό της ομάδας με τον κ.Καψαλιάρη να δηλώνει.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και προσωπικά τον πρόεδρο κ.Καλαιτζίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Άνθρωποι σαν τον πρόεδρο χρειάζονται στον ποδόσφαιρό της Ημαθίας. Έχει δείξει ότι στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει ένα μικρό χωριό μαζί με την βοήθεια κάποιον ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του. Κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία πιστεύω να βοηθήσω και εγώ ώστε να καταφέρουμε πράγματα και να αναδείξουμε το χωριό ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θεωρώ τιμή μου που ανήκω από σήμερα στην οικογένεια του Μέγα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ,ότι γνώσεις έχω από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα της μεταφέρω στα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική, θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και να υπάρχει πάντα καλή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπά θα τα πούμε στο γήπεδο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Τεχνικός Διευθυντής κ.Βασίλης Κατσούλης:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Καλαιτζίδη για την τιμή που μου κάνει να είμαι στην ομάδα.Θα βοηθήσω όσο μπορώ από  το πόστο που μου ανέθεσε σε συνεργασία με τον προπονητή. Εύχομαι υγεία να έχουμε πάνω από όλα και με πολύ δουλειά να καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους.

Στην συνέχεια ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Λιάπτσης Νικόλαος και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλου Αθανάσιος καλωσόρισαν με την σειρά τους το νέο τεχνικό επιτελείο και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Προπονητικό επιτελείο και διοίκηση της ομάδας δέχθηκαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή της ομάδας καθώς και τα ερωτήματα των δημοσιογράφων.