Ο  ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ  σε συνεργασία με την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν τους Αγώνες Στίβου «3α ΑΕΤΕΙΑ 2018». Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και συν διοργανωτή τον ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την  Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης, ωστόσο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών μεταφέρθηκαν για την Παρασκευή 29 Ιουνίου, με τον σύλλογο του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας να κερδίζει για ακόμη μια φορά μετάλλια και εντυπώσεις.

Με δύο μετάλλια, μεγάλα άλματα και ατομικά ρεκόρ επέστρεψε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας από την Θεσσαλονίκη.

Η Έφη Κολοκυθά στον 2ο αγώνα της επέστρεψε στα μεγάλα άλματα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο μήκος με 6.29 μέτρα κατακτώντας παράλληλα και το χρυσό μετάλλιο.

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε η Βασιλική Ντούση στο μήκος με άλμα 5,74μέτρα κατακτώντας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο,πραγματοποιώντας παράλληλα νέο ατομικό ρεκόρ.

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά εκεί καθώς οι αθλήτριες του ΓΑΣ θα πάρουν μέρος στο 2ο Γκραν Πρι της σεζόν που θα γίνει στο Άργος Ορεστικό την Τετάρτη 4 Ιουλίου με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους.

Τον αγώνα διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού.