Όπως κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ο διαχειριστής του imathiain.blogspot.com , Γρυπάρης Μανώλης μας ενημέρωσε για τα δρώμενα της Ημαθίας και όχι μόνο.

Η ενημέρωσε ξεκίνησε με την υπενθύμιση ότι σήμερα 11/1/2020 είναι ημέρα μνήμης της επίθεσης των Δίδυμων Πύργων στις Η.Π.Α.

Τα σημερινά κρούσματα της Παρασκευής 11/9/2020 είναι 287 εκ των οποίων τα 7 στην Ημαθία. Αναφερθήκαμε στα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό με αποκορύφωμα αυτά που αφορούν τα παιδιά στα σχολεία της Ημαθίας , όπου ήρθε η Υπουργός Παιδείας κ Κεραμέως.

Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στην έγκριση των έργων άρδευσης στη Μέση Ημαθίας, φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα της Βέροιας, έγινε ανακοίνωση από το επιμελητήριο Ημαθίας για παρερμηνεία ανακοίνωσης, ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και πρόστιμο 10 χιλιάδες Ευρώ σε καταστήματα της Ημαθίας λόγω μέτρων Κορονοϊού.

Προτείνουμε για περισσότερα να δείτε ζωντανά την εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο βίντεο, που ακολουθεί.

Δείτε ζωντανά την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" με καλεσμένο, όπως κάθε Τετάρτη και Παρασκευή , το διαχειριστή του https://imathiain.blogspot.com/, Γρυπάρη Μανώλη

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Friday, September 11, 2020