Την Πέμπτη 24.05.2018 το δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας πλημμύρισε από φωνές και χαμόγελα μικρών παιδιών για τους παιδικούς αγώνες στίβου που οργάνωσε το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Γονείς και παιδία έζησαν μοναδικές στιγμές προκαλώντας θετικά συναισθήματα για όλους, καθώς στην εποχή που ζούμε η συμμετοχή στον αθλητισμό, αν και απαραίτητη, δεν είναι δεδομένη.Ο ΓΑΣ «χτυπά» την καθιστική καθημερινότητα και προάγει έμπρακτα τις αξίες του αθλητισμού, ευελπιστώντας ο αγώνας της Πέμπτης να μείνει στις καρδιές των μικρών  αθλητών.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:

«Πολύ όμορφες στιγμές σήμερα στο στάδιο της Αλεξάνδρειας, με έναν αγώνα μεταξύ των μικρών μας τμημάτων. Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και είχαν εξαιρετικές επιδόσεις σε ταχύτητες, άλματα και ρίψεις, ενώ ο αγώνας έκλεισε με τις σκυταλοδρομίες «survivor» που είχαν έντονο συναγωνισμό και κρίθηκαν στον πόντο. Γονείς και συγγενείς των αθλητών έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν βλέποντας τα παιδιά τους. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για τη παρουσία τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Τρίτη 29-05.»

Μανώλης Πεχλιβανίδης