Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο η δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ στο Radio Marca πως «εάν η Σεβίλη χτυπήσει την πόρτα μου φυσικά και θα πάω», ανάβει… φωτιές στο στρατόπεδο του «Δικέφαλου», σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη απόλυση του Βιτσέντζο Μοντέλα από τον πάγκο των «Ανδαλουσιάνων».

«Πάντα λέω ότι σε επαγγελματικό επίπεδο η καρδιά μου θα είναι πάντα στη Σεβίλη. Πριν από οκτώ χρόνια έφτασα στην ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, με ποδοσφαιριστές σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου του Αντόνιο Πουέρτα. Ήμουν στις ακαδημίες, με κάλεσαν, μου ζήτησαν να αναλάβω την πρώτη ομάδα και φυσικά είπα ναι. Η αλήθεια είναι ότι έδωσα τα πάντα στην ομάδα. Κάποια στιγμή χρειάστηκε μια αλλαγή και άρχισε η θεαματική εποχή του Ουνάι Έμερι. Θα είμαι πάντα στη διάθεση της Σεβίλης, όποτε με καλέσει. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Σεβίλη πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε αυτά τα πέντε ματς που απομένουν, είτε συνεχίσει ο Μοντέλα είτε όχι», τόνισε ο Χιμένεθ.

«Εάν τώρα βρεθεί στην πόρτα μου η Σεβίλη και μου το ζητήσει φυσικά θα πάω. Θα πάω γιατί είμαι οπαδός της Σεβίλης. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έκανα στην ΑΕΚ. Φυσικά, στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο ατζέντης μου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί τους, γιατί θέλω να ανανεώσω, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μιλήσω με οποιονδήποτε σύλλογο πριν να μιλήσω μαζί τους, αλλά η Σεβίλη δεν είναι άλλος σύλλογος. Η Σεβίλη είναι το σπίτι μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Σημειώνεται, πως η Σεβίλη είναι η ομάδα με την οποία ο Χιμένεθ έχει συνδέσει σχεδόν την μισή του καριέρα τόσο ως ποδοσφαιριστής (1981-1997), όσο και ως προπονητής (2000-2010).

πηγή:Athens News Agency

Mανώλης Πεχλιβανίδης