Ίσως μια μέρα καταλάβουν τα παιδιά αυτά την πραγματική αξία αυτού του βίντεο…
Τότε που τα προβλήματα θα είναι περισσότερα από τις λύσεις, τότε που η λέξη «φίλος» θα έχει μέσα της το συμφέρον, το κέρδος, την ιδιοτέλεια!
θα δουν το βίντεο αυτό και θα διαπιστώσουν πόσο λίγα υλικά χρειάζονται για να φτιαχτεί η ευτυχία.
Μια μπάλα, ένας δρόμος, και ατελείωτος χρόνος είναι αρκετά για να νικήσουν το κρύο του χειμώνα, τις φωνές του στραβωμένου γέρου της απέναντι πολυκατοικίας, και την ανησυχία της μαμάς πως θα χτυπήσουν με το παραμικρό…
Κρατήστε αυτό το βίντεο και να θυμάστε πως αυτές τις στιγμές θα μπορέσετε στο μέλλον να τις ξαναζήσετε μόνο σαν παρατηρητές από κάποιο μπαλκόνι, μόνο σαν γονείς!

Υ. Γ :Η μαμά μας επιμένει πως μέσα στις γιορτές το παιδί πρέπει να ξεκουραστεί, μακριά από προπονήσεις και αγώνες! Πιστεύω πως θα βιώσει τεράστια «ήττα» μόλις δει τον γιόκα της μούσκεμα ιδρωμένο ενώ πριν 2 μέρες ψηνόταν στον πυρετό…
«Μαμά, σ’ αγαπούμε αλλά θα παίζουμε όλη μέρα μπάλα»

 

Ίσως μια μέρα καταλάβουν τα παιδιά αυτά την πραγματική αξία αυτού του βίντεο…Τότε που τα προβλήματα θα είναι περισσότερα από τις λύσεις, τότε που η λέξη "φίλος" θα έχει μέσα της το συμφέρον, το κέρδος, την ιδιοτέλεια!θα δουν το βίντεο αυτο και θα διαπιστώσουν πόσο λίγα υλικά χρειάζονται για να φτιαχτεί η ευτυχία.Μια μπάλα, ένας δρόμος, και ατελείωτος χρονος είναι αρκετά για να νικήσουν το κρύο του χειμώνα, τις φωνές του στραβομένου γέρου της απέναντι πολυκατοικίας, και την ανησυχία της μαμάς πως θα χτυπήσουν με το παραμικρό…Κρατήστε αυτό το βίντεο και να θυμάστε πως αυτές τις στιγμές θα μπορέσετε στο μέλλον να τις ξαναζήσετε μόνο σαν παρατηρητές από κάποιο μπαλκόνι, μόνο σαν γονείς!Υ. Γ :η μαμά μας επιμένει πως μέσα στις γιορτές το παιδί πρέπει να ξεκουραστεί, μακρυά από προπονήσεις και αγώνες! Πιστεύω πως θα βιώσει τεράστια "ήττα" μόλις δει τον γιόκα της μούσκεμα ιδρωμένο ενώ πριν 2 μέρες ψηνόταν στον πυρετό…"Μαμα, σ' αγαπούμε αλλά θα παίζουμε όλη μέρα μπάλα"

Posted by Κώστας Καραγκιοζόπουλος on Wednesday, January 3, 2018