Ο γενικός αρχηγός του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων,  Λαγογιάννης Σάκης, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Mακροχωρίου με 0-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά από μία εχθρική διαιτησία. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Μία νέα ομάδα. Με τέσσερις πέντε έμπειρους παίκτες. Με πολύ μεράκι από τους παράγοντες και συγκεκριμένα από τον Γιάννη το Μηνά,  τον πρόεδρο του Μακροχωρίου. Σχετικά με το παιχνίδι ξεκινήσαμε λίγο νευρικά. Αργήσαμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Μετά το δεκαπεντάλεπτο είχαμε καλή ανάπτυξη. Έχουμε αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Πολλά τραγικά προσωπικά λάθη.

Ανικανότητα τη δεδομένη στιγμή;

Εγώ διαπίστωσα,  όπως και όλο το team της ομάδας ότι υπήρχε μία εχθρική διαχείριση των διαιτητών. Δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Παρόλα αυτά ο  Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πέτυχε το σκοπό του. Ποια είναι η πορεία του από δω και πέρα.;

Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Προσπαθούμε να κερδίσουμε. Να προσφέρουμε θέαμα. Να μπορέσουν τα νέα παιδιά να αποκτήσουν συμμετοχή στα παιχνίδια. Έχουνε βοήθεια από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας. Παρουσιάζουμε καλό ποδόσφαιρο, σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά.

Εκτός από το επόμενο παιχνίδι που βρίσκεται μπροστά,  ο στόχος είναι και η τετράδα;

Ναι , γιατί όχι; Ο στόχος μας είναι η τετράδα.

Επομένως θα παίζεται το κάθε παιχνίδι δυνατά. Ο αντίπαλος θα παίζει δυνατά.

Άλλο δυνατά και άλλο αντιαθλητικά.

Ναι.

Μακάρι όλες οι ομάδες να παίζουν δυνατά και όχι αντιαθλητικά. Βάζω και τη δικιά μου ομάδα φυσικά.

Ένας τραυματισμός για τον ποδοσφαιριστή σημαίνει πολλά. Πέρα ότι θα χάσει ένα παιχνίδι , αλλά και θα χάσει και το μεροκάματο του.

Σωστά δεν είναι επαγγελματίες. Συνδυάζουν αυτό που αγαπάνε,  το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε  και ακούστε τη συνέντευξη

Posted by Giannis Zinas on Saturday, October 6, 2018