Ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, Κωστογλίδης Σταύρος έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του,  για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας , με το Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων 0-0 και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Στην ουσία είχαμε εμείς σήμερα να παίξουμε 55 λεπτά, Είχαμε να τρέξουμε το σκορ του 1-2 που χάσαμε.  Στο πρώτο παιχνίδι μπήκαμε με σκοπό τουλάχιστον να πετύχουμε ένα γκολ, εάν όχι να βάλουμε ένα δεύτερο να το οδηγήσουμε στην παράταση.  Ευτυχήσαμε να κάνουμε δύο καλές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Έτσι ήρθε η ήττα, δηλαδή η ισοπαλία, που οδήγησε σε αποκλεισμό από τον τελικό της ΕΠΣ Ημαθίας.  

– Κάνοντας απολογισμό θα λέγαμε ότι η ισοπαλία αυτή είναι αποτυχία για την ομάδα σας;  

– Στο πρώτο παιχνίδι με τα Τρίκαλα χάσαμε στην έδρα μας.  Χάσαμε ένα-δύο. Δίκαια χάσαμε. Το δεύτερο παιχνίδι είχε ιδιαιτερότητες, γιατί όπως ξέρουμε στο 35΄ λεπτό  του πρώτου παιχνιδιού, πήρε ο πρόεδρος στην ομάδα και έφυγε. Μπήκαμε τώρα να παίξουμε στην ουσία 55 λεπτά.  Ο αντίπαλος ήταν πιο ξεκούραστος, γιατί κακά τα ψέματα, μας χωρίζει μία κατηγορία. Η ομάδα της Αγκαθιάς όπως και να χει είναι πιο πολύ προπονημένη από  μία ομάδα Α τοπικού και όταν δίνεις σε αυτή την ομάδα, το δικαίωμα να ξαναπαίξει από την αρχή, αντί να παίξει 90 λεπτά, να παίξει 55΄, σίγουρα έχει πιο πολλές τύχες μέσα στο παιχνίδι.  Εγώ δεν θέλω να μειώσω την πρόκριση των Τρικάλων. Προκρίθηκαν δίκαια, γιατί δύο φάσεις κάναμε σε όλο το παιχνίδι, αν και είχαμε την κυριαρχία του αγώνα. Ουσιαστικά όμως δεν απειλήσαμε παρά μόνο δυο-τρεις φορές.  Μπορούσε να πάει στο 1-0 το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι αποκλειστήκαμε άδικα.

– Κάνοντας έναν απολογισμό θα λέγαμε ότι η Νίκη Αγκαθιάς έγραψε ιστορία. Ο Σταύρος Κωστογλίδης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες.  Θα θέλαμε να μας κάνεις έναν απολογισμό.

– Εάν ο απολογισμός έχει σχέση να κάνει με το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς και τους στόχους που είχαμε βάλει στην αρχή, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός.  Φυσικά στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν. Παιχνίδι με παιχνίδι φτάσαμε πολύ ψηλά. Φτάσαμε ι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, βαθμολογικά να διεκδικούμε και την πρώτη θέση.  Ένα ατυχές αποτέλεσμα μέσα στην στο Μελιτέα Μελίτης της Φλώρινας. Από τη δεύτερη θέση που την είχαμε, σχεδόν σίγουρη , μας έριξε στην 3η και 4η θέση. Άλλες ομάδες στραβοπάτησαν.  Μας αφήνει μία πικρή γεύση, γιατί ήμασταν πολύ κοντά στα μπαράζ . Με το ένα πόδι ήμασταν στα μπαράζ. Έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα, είσαι στα μπαράζ, στην ουσία αυτό έγινε με ένα πέναλτι στο 93΄,   δοκάρι και έξω χάσαμε τα μπαράζ. Αυτό μας αφήνει μία πικρή γεύση, ενώ στην ουσία πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας.

– Η εμπειρία που αποκόμισε ο Σταύρος Κωστογλίδης θα τη χρησιμοποιήσει την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ΄ Εθνική στη Β’  Εθνική; Ο Πρόεδρος σε μία συνέντευξη μας είπε ότι, εάν είναι να πάει σε μεγαλύτερη κατηγορία ο προπονητής θα είναι πολύ καλό, ενώ αν μείνει στη Γ΄ Εθνική, καλά είναι να παραμείνει στην Νίκη Αγκαθιάς.

– Έχω κάνει Κάποιες συζητήσεις,  αλλά όχι ουσιαστικές. Ακόμα είναι νωρίς.  Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει, ούτε με την Νίκη Αγκαθιάς.  Σήμερα τελειώσαμε. Όλες οι ομάδες είναι στα τελειώματα. Λίγες  είναι οι ομάδες που ξεκινάνε από τώρα το σχεδιασμό για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.  Θα δω τι θα κάνω.

– Ποια είναι η επιθυμία σου;

– Κάθε προπονητής και ποδοσφαιριστής που έχει φιλοδοξίες θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, φυσικά εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.  Εγώ δεν σταματάω να είμαι φιλόδοξος. Μπορεί τις φιλοδοξίες μου να τις καλύψει και ο σχεδιασμός που θα κάνει η Νίκη Αγκαθιάς. Δεν ξέρω θα δούμε.  

Ευχαριστώ πολύ.

Ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς , Κωστογλίδης Σταύρος, κάνει δηλώσεις για τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Νίκη Αγκαθιάς 0-0 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, April 17, 2019