Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, Χουρσουζίδης Τάσος,  μίλησε στο epilogesnews.gr και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

 Καλό το αποτέλεσμα. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι,  ήρθε δύσκολα η πρόκριση. Εμείς στηρίξαμε στο κομμάτι των επιθετικών φάσεων. Δεν είχαμε το εύκολο γκολ Με αποτέλεσμα να πάμε στα αποδυτήρια 0-0. Αυτό αναπτέρωσε το ηθικό των αντιπάλων. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια αλλάξαμε κάποια πράγματα. Μπήκαμε δυνατά κάναμε το 0-1. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστεύει στην ισοφάριση. Το πέτυχε προς το τέλος. Αγχωθήκαμε λίγο. Η ομάδα αντέδρασε θετικά. Μετά την ισοφάριση πετύχαμε το γρήγορο γκολ. Έτσι πήραμε μία πρόκριση την οποία θέλαμε πολύ. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Φαίνονται κάποιες ατέλειες για αυτό είμαστε εδώ να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να τα διορθώσουμε.  

Οι προσδοκίες υπάρχουν για την ομάδα σου αλλά και για τον εαυτό σου;

Θέλουμε να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Έχουμε το υλικό για να δουλέψουμε και για να βγάλουμε νέα πράγματα. Θέλει δουλειά,  να σωθούμε και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Ανάλογα τον αντίπαλο να δουλεύουμε με διαφορετικό τρόπο την εβδομάδα. Έχουμε για το πρωτάθλημα παιχνίδι με τη Νάουσα και το μυαλό μας πρέπει να είμαι εκεί . Να κοιτάξουμε πώς θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Όχι μόνο να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας αλλά και να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε τον κόσμο μας. Με πολλή δουλειά και προπόνηση  μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι, το θέλει η διοίκηση, το θέλει ομάδα,το θέλουν οι φίλαθλοι μας.

Ποιος είναι ο στόχος για φέτος;

Στόχος είναι μία πάρα πολύ καλή πορεία. Δεν θέλω να πω ότι θα μπούμε στην τετράδα  εάν είμαστε καλοί, να δω μετά από κάποιες αγωνιστικές στην ομάδα μου, να δω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα. Προς το παρόν δεν θέλω να πω περισσότερα,  το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία . Εάν έρθει κάτι το καλύτερο τότε σίγουρα θα είναι αποδεκτό από όλους μας.

Καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας.

Ευχαριστώ πολύ

Δείτε και ακούστε τις δηλώσεις του Τάσου Χουρσουζίδη