Ο προπονητής των Λευκαδίων,  Μάκης Μισαηλίδης, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 1-2 από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε  για να μιλήσω για το παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους. Είμαστε μία νεανική ομάδα ως επί το πλείστον.  Η ομάδα αποτελείται από παιδιά του χωριού και δυο-τρεις από τα γύρω χωριά . Προσπαθούμε σιγά-σιγά,  βήμα-βήμα να εδραιωθούμε στην κατηγορία αυτή και ότι μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος ήταν σαφώς ανώτερη από εμάς. Ήταν σε όλες τις φάσεις σε 1-2 βήματα πιο γρήγορη από μας. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα . Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατέος. Εμείς θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα .

Παρόλα αυτά δυσκολεύτηκε το Πλατύ.  Το ημίχρονο ήταν 0-0. Έχετε δυνατότητες.

Δόξα τω Θεώ έχουμε καλούς παίκτες στο χωριό μας. Υπάρχει μέλλον.  Υπάρχει ποιότητα. Προσπαθούμε απλά και ταπεινά. Δουλεύουμε. Προσπαθούμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο.  .

Θα λέγαμε  ότι γίνεται αναβίωση του παρελθόντος στα Λευκάδια.

Προσπαθούμε σιγά-σιγά.  Το χωριό μας έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Έχει παίξει στη Γ΄Εθνική. Λίγα χωριά  το έχουν  καταφέρει. Προσπαθούμε σιγά-σιγά. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κατακτήσει και τα δύο πρωταθλήματα της  της Γ΄ και της Β΄ κατηγορίας. Όλοι είμαστε μία γροθιά.

Ευχαριστώ.

Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ακούστε να δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη