Ο Κώστας Καραγκιοζόπουλος έχει αναρτήσει στο facebook το παρακάτω κείμενο:

«Μέρες τώρα ακούω και διαβάζω για ανακοινώσεις όλων εκείνων των παραγόντων που «υπηρέτησαν» κατά καιρούς τη «Βασίλισσα του Βορρά».
Ανακοινώσεις που σχεδόν πάντα συνοδεύονται από κλαυθμό, και οδυρμό θέλοντας με στόμφο να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στην καταρρέουσσα λόγω οικονομικής δυσπραγίας, «Βασιλείας» της Ημαθιώτικης ΠΑΕ.
Όλοι αυτοί όμως, είναι οι ίδιοι που ποτέ δεν πλήρωσαν έστω και 1 ευρώ εισιτήριο, αντιθέτως με ύφος 1000 Καρδιναλίων, προσέγγισαν την είσοδο του γηπέδου και με ένα χτύπημα στον ώμο του Σεκιουριτά, άφηναν να εννοηθεί πως «εδώ είστε για τους άλλους..» και μπαίνοντας στο γήπεδο φρόντιζαν να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους χαιρετώντας επιδεικτικά τους λοιπούς vip’s.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που έπαιζαν τη τύχη της ομάδας στα «ζάρια» κατάδικάζονται όλους εκείνους που στεκόταν εμπόδιο σε αυτό το παιχνίδι με αγωνιστικό αφανισμό.
Είναι αυτοί των οποίων τα δάκρυα ξεκίνησαν να κυλούν μόνο όταν έκλεισε η κάνουλα της μισθοδοσίας και ούτε που πέρασε από το μυαλό τους να παράσχουν, έστω για λίγο αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Είναι αυτοί που είδαν τη ΠΑΕ Βέροιας σαν μέσο προβολής και διαφήμισης.
Είναι αυτοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα προκειμένου να μην καταρρεύσει ένας ιστορικός σύλλογος όχι γιατί δεν μπορούσαν αλλά επειδή δεν τους συνέφερε.
Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι οι λίγοι που αποτελούν εξαίρεση όλα αυτά τα χρόνια που έδωσαν την ψυχή τους, αφιέρωσαν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους, έδωσαν ψυχή στην ομάδα χωρίς αντάλλαγμα και σε αυτούς ελπίζουμε πως θα ανατεθεί η αναδόμηση της αγαπημένης μας ομάδας.»