Στην αφετηρία για τη νέα αγωνιστική χρονιά μπήκε από την Πέμπτη 2/8 ο νεοφώτιστος στην Α΄ Ερασιτεχνική Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να ξεκινούν την προετοιμασία στο  γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης-Ζήνας Γιάννης

Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Οι πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν μετρημένοι και αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και αποφασιστικότητα για μια ομάδα που θα παίζει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο και θα απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται κυρίως από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Αγροτικού.

Το παρών έδωσαν και καλωσόρισαν τους παίχτες ο Πρόεδρος Παζαρτζικλής Θωμάς,o Τεχνικός Διευθυντής Κων/νος Πουλασουχίδης ο γενικός αρχηγός Γιάννος Ιωάννης ο υπεύθυνος γραφείου τύπου Τσιάτσης Ιωάννης καθώς και μέλη του Δ.Σ της ομάδας που βρίσκονται στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μουρτζίλας είχε έναν σύντομο διάλογο με τους ποδοσφαιριστές του αναλύοντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας και γενικότερα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά μέσα στις επόμενες μέρες καθώς το ρόστερ έχει κενά και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ενέργειες ώστε η ομάδα να είναι έτοιμοι την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε μια σειρά ανακοινώσεων αναμένεται να προβεί εντός των ημερών η ομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EPILOGESNEWS καθώς ο 17χρονος Αμυντικός Μοσχόπουλος Σωτήριος (προηγ.ομάδα Παλατίτσια),ο 18χρονος σέντερ μπακ Παπαδόπουλος Νίκος (προηγ.ομάδα Φιλίππος Μελίκης),ο 23χρονος δεξιός μπακ Βοργιατζίδης Χρήστος (προηγ.ομάδα Α.Ε Κοσμίου) και ο 18χρονος τερματοφύλακας Τόσκας Αναστάσιος (προηγ.ομάδα Παλατίτσια) βρίσκονται μια ανάσα από το να ενσωματωθούν στην ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Ενώ σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μας η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της έναν έμπειρο παίκτη με θητεία στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. Ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύδεται από μέλη της ομάδας.

Εμείς θα επιμείνουμε στην συγκεκριμένη πληροφορία και θα παρακολουθούμε τα νέα της ομάδας ευελπιστώντας να επιβεβαιωθούμε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η άψογη εικόνα των εγκαταστάσεων της ομάδας που οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.