Σήμερα Παρασκευή 11/9/2020 πήρ μέρος στην εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» ο Θεοδωρίδης Σάκης, διαχειριστής της ιστοσελίδας ifonitispellas.gr και μας ενημέρωσε για τα νέα της Πέλλας.

Η παρουσίαση των ειδήσεων ξεκίνησε από την Έδεσσα με την πρόσληψη του νέου διοικητή του νοσοκομείου Έδεσσας, το ενδιαφέρον των συζητήσεων στρέφεται στο θέμα του Κορονοϊού, γίνεται ενίσχυση των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας. καταγγελία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, σε πρωτότυπη κίνηση προχωρά το ΚΑΠΗ Έδεσσας και τέλος μία παράξενη κλοπή πραγματοποιήθηκε στην πόλη.

Από τα Γιαννιτσά οι ειδήσεις που κυριάρχησαν ήταν ο απόηχος της απολύμνασης της βιομηχανίας κονσερβοποιίας, κρούσματα Κορονοϊού στο Δημοτικό Σχολείο Αραβησσού, επίσκεψη υπουργού Παιδείας στην πόλη των  Γιαννιτσών.

Στην Αλμωπία πραγματοποιήθηκε σύγχυση μετά από επίσκεψη πολυτελών αυτοκινήτων, ευχάριστη έκπληξη στο Μουσείο της Λουτρόπολης, κλείνει η Λαϊκή αγορά μέχρι 25/9/2020, ο Αλμωπός Αριδαίας νίκησε σε φιλικό αγών τον εθνικό Γιαννιτσών με 2-0, καταγγελία για πτώσεις αιωνόβιων δέντρων στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.

Αδόκητος χαμός δεκάχρονου στην πόλη της Σκύδρας.

Για λεπτομερέστερη ενημέρωση δείτε την εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο παρακάτω βίντεο, που ακολουθεί.

Δείτε ζωντανά την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" με καλεσμένο, όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 το διαχειριστή της ιστοσελίδας www.ifonitispellas.gr Θεοδωρίδη Σάκη

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Friday, September 11, 2020