Μιλήσαμε με τον προπονητή του Ολυμπιακού Νάουσας, Κουμπουλή Νίκο για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α2 στον δεύτερο όμιλο και για άλλα θέματα ποδοσφαίρου, όπως τα βλέπει και τα βιώνει ένας νέος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που αναμένεται να προσφέρει στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.

Στην αρχή της συζήτησης αναφερθήκαμε για την πορεία του Ολυμπιακού Νάουσας και την καλή πορεία του στο πρωτάθλημα και τις αιτίες που δεν συνεχίστηκε η πορεία αυτή στο δεύτερο γύρω εξαιτίας των συχνών διακοπών του πρωταθλήματος , αλλά και των κακών εμφανίσεων. Και αυτόματα μπαίνει ένα θέμα για την προγραμματισμένη διακοπή των πρωταθλημάτων κατά την περίοδο των διακοπών του Χριστουγέννων. Έστι θα  επιμηκύνεται και η διάρκεια του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην απέχουν μεγάλο χρονικό διάστημα από τα γήπεδα από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Νίκος  Κουμπουλής στα νέα παιδιά που διαθέτει ο Ολυμπιακός Νάουσας και τα θετικά που αποκόμισαν συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α1.

Ακόμη μας είπε ο  Νίκος Κουμπουλής για τα σημαντικά παιχνίδια και καθοριστικά για τον Ολυμπιακό Νάουσας στο πρωτάθλημα  ήταν με τα Μονόσπιτα και την ΑΕΠ Βέροιας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας  είναι κοντά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός Νάουσας έχει νέους  ποδοσφαιριστές και για την επόμενη χρονιά είναι  ανάγκη να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα  νέων στην Ημαθία.

Μιλήσαμε για τις ποινές  που επιβάλλονται στους ποδοσφαιριστές. Για τα σχέδια της ομάδας για την επόμενη χρονιά και την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών και είναι πολύ θετικό να γίνει.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει ο νέος προπονητής Κουμπουλής Νίκος είναι,  όσοι ασχολούνται με την προπόνηση των παιδιών να είναι καταρτισμένοι με τα ανάλογα προσόντα  με αποτέλεσμα να ανέβει και το επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να ακούστε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι