Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), ο ΟΦΗ κέρδισε μια ακόμη ομάδα Σούπερ Λίγκ στα φιλικά προετοιμασίας.

Επόμενο «θύμα» του η Λάρισα, την οποία κέρδισε με 1-0 στο Καρπενήσι.

Οι νίκες στα φιλικά δεν είναι το μεγάλο ζητούμενο, αλλά έχει και αυτό τη σημασία του, καθώς η ομάδα χτίζει νοοτροπία νικητή.

Το γκολ του Κοροβέση στο 58’ ήταν αρκετό για να χαρίσει στον ΟΦΗ τη δεύτερη νίκη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος δοκίμασε πολλά πράγματα, σε σχηματισμούς και πρόσωπα, χρησιμοποιώντας και πάλι όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του.

Από πλευράς ΟΦΗ, αγωνίστηκαν και οι Παπάζογλου-Κυριακίδης, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο φιλικό με τον Απόλλωνα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και ανταγωνιστικό και στα δυο ημίχρονα, ενώ να πούμε ότι έγινε κάτω από συνεχή βροχή και θερμοκρασία 14 βαθμών κελσίου.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΟΦΗ κρατάει το μηδέν στην άμυνα του, ενώ πετυχαίνει γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, ωστόσο υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Η Λάρισα ξεκίνησε πρώτη με τον Ντέλετιτς στο 4’ και τον Καρανίκα στο 6’ (καλή επέμβαση Σωτηρίου), ο ΟΦΗ απάντησε με ένα απευθείας φάουλ του Ντίνα στο 18’ και μια πολύ καλή φάση με τον Πλατέλλα στο 24’ στην οποία γκολκίπερ της Λάρισας  υποχρεώθηκε σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος, χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα, σε αντίθεση με τη Λάρισα, η οποία έκανε σταδιακά της αλλαγές της.

Στο 46’ ο Στρέζος φώναξε «παρών» στο σούτ του Σαχιντι, ενώ ο Μπολάκης για τον ΟΦΗ σούταρε άουτ στο 47’.

Στο 58’ ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ σε μια ωραία φάση σε οργάνωση και εκτέλεση.

Ο Νέιρα βρήκε με εξαιρετική πάσα τον μέσο του ΟΦΗ και εκείνος με ωραίο σούτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 60’ ο Στρέζος  ήταν και πάλι εκεί σε σουτ του Σαχιντι, αλλά στο 66’ ο ΟΦΗ έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Κουτσιανικούλης έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Κοροβέση στο μονοκόμματο σούτ του οποίου, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Ο ΟΦΗ απείλησε και στο 71’ με τον Κυριακίδη.

Στα τελευταία λεπτά η Λάρισα πίεσε για την ισοφάριση και είχε δυο καλές στιγμές με τους Γρομητσάρη και Κάσο.

Το παιχνίδι σφύριξαν οι Κούρλος, Εταχαχ, Μπύρος από τον σύνδεσμο Ευρυτανίας.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας, Σάσι, Πλατέλλας, Βουό.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Στρέζος, Παπάζογλου, Φαζός, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κυριακίδης, Οικονόμου (83’ Κοντογιάννης), Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης (78’ λ.τ.Νοικοκυράκης).

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος (59’ Σουκούκος), Καρανίκας (69’ Πινακας), Ζίζιτς (84’ Μπάμης), Μόρας (46’ Γκόλιας), Γκοίκοβιτς (46’ Γρομητσάρης),Χούμπτσεφ (46’ Κασάντο), Φατιόν (76’ Χαλάτσης), Πέτροβικ (59’ Κάσος), Μιλοσάβλιεφ (46’ Μπάλλας), Φριόβι (46’ Σαχίντι), Ντέλετιτς (59’ Παπαφώτης).