Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ  Αλεξάνδρειας, Κίτσας Βασίλης έκανε δηλώσεις στο epilgesnews.gr για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Κεραυνού Επισκοπής με 1-4.

Μεταξύ άλλων είπε ότι:

« Για εμάς ήταν ένας τελικός. Όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει είναι κρίσιμα. Ήταν μία δύσκολη έδρα ο Κεραυνός Επισκοπής. Μπήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά μπήκαν σοβαρά με προσωπικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν δύο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εύκολο. Καταφέραμε στο πενήντα με πενήντα πέντε να βάλουμε δύο γκολ. Από κει και πέρα ήταν τυπική διαδικασία. Την Τετάρτη έχουμε και τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο κόουτς στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ροντέισον. Έβγαλε κάποιους ποδοσφαιριστές για να τους ξεκουράσει. Το μόνο κέρδος που είχαμε ήταν οι τρεις βαθμοί και η καλή εμφάνιση που έκαναν τα παιδιά.»

Στη συνέχεια ρωτήσαμε για τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων και μας είπε ότι:

« Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Αυτή την εποχή οι αγωνιστικοί χώροι δεν είναι καλοί. Τα γήπεδα δεν είναι  σωστά συντηρημένα. Δεν είναι  σωστά φτιαγμένα για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας είναι τεχνική, παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίζει τη μπάλα κάτω και όταν βρίσκει κακό αγωνιστικό  χώρο δυσκολεύεται . Ο  αντίπαλος χαλάει το παιχνίδι εμείς προσπαθούμε να βάλουμε την μπάλα κάτω. Να δημιουργούμε φάσεις για τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο μ για να τν ευχαριστήσουμε. Όταν μία ομάδα προπονείται στο ίδιο γήπεδο και παίζει συγχρόνως κάνει πιο δύσκολο το έργο του ποδοσφαιριστή. Θέλει δουλειά. Θέλει βοήθεια, οι παράγοντες που είναι στις ομάδες είναι ήρωες. Είναι  δύσκολες οι καταστάσεις που ζούμε. Δεν υπάρχει βοήθεια πουθενά. Δεν υπάρχει οικονομική βοήθεια.

Στη συνέχεια ρωτήσαμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το  βοηθητικό γήπεδο του Βρυσακίου. Ο πρόεδρος είπε:

« Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, γιατί όλα τα παιδιά είναι ερασιτέχνες δεν είναι επαγγελματίες. Όλα τα παιδιά δουλεύουνε έχουν οικογένειες και δυσκολεύονται να έρχονται στην προπόνηση στις τρεις και τρεισήμισι η ώρα. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον φωτισμό του γηπέδου. Πρέπει να βρούμε τρόπο να μπορεί η ομάδα να κάνει μετά τις πέντε έξι προπόνηση. Να μπορεί  ο ποδοσφαιριστής  να έρθει από τη δουλειά του να κάνει τη προπόνηση.  Εμείς περιμένουμε από τη δημοτική αρχή της Αλεξάνδρειας, μας έχουν δώσει κάποιες υποσχέσεις , αναμένουμε, περιμένουμε , πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνουμε . Τα τελευταία χρόνια κάνουμε εξαιρετική προσπάθεια, μεγάλη προσπάθεια για αυτή την ομάδα. Δεν είναι μόνο  στόχος να πάρουμε τα πρωτάθλημα . αλλά να έχουμε μία ομάδα υγιή , μία μάδα που μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στ γήπεδο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος είναι και για το κύπελλο .»

Κατόπιν μας έκανε ένα σχόλιο για την Τετάρτη όπου γίνεται ο τελικός  του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και μας είπε:

«Ο τελικός θα γίνει στη Βέροια στις τρεισήμισι η ώρα. Ανυπομονούμε και εμείς και τα παιδιά να έρθει η Τετάρτη. Είναι μία γιορτή για μαςκαι για την ομάδα των Τρικάλων. Είναι ένα ματς και μποροούν να γίνουν τα πάντα. Το πρώτο είναι ότι θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Καλούμε όλο τα φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να παρευρεθούν στο γήπεδο θα αγωνισθούν  δύο αξιόλογες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο. Ευελπιστούμε ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που σηκώσουμε το  κύπελλο για τρίτη φορά μέσα στα πέντε τελευταία χρόνια.»

Ακούστε τη συνέντευξη…