Ο πρόεδρος του Α.Ο Μαρίνας , Μανώλης Καραντώνης μας παραχώρησε συνέντευξη και μιλήσαμε για την ομάδα. Την προσπάθεια που έγινε και από την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά θα βρίσκεται στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Μεταξύ άλλων μας είπε ότι:

« Η φετινή περίοδο ήταν αρκετά δύσκολη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Αλλιώς υπολογίζαμε στην συνέχεια προσθέσαμε και άλλους παίκτες. Δύο δικά μας παιδιά τραυματίστηκαν και μας στοίχισε πολύ αυτό. Δύο φύγανε φαντάροι. Προσπαθήσαμε και ανταπεξήλθαμε πολύ σωστά με πολύ οργάνωση.  Στόχος ήταν μόνο το πρωτάθλημα. Και δεύτερος να έβγαινα θα είχα παραιτηθεί. Συνεχίζουμε δεν σταματημένε οι προπονήσεις. Έχουμε το παιχνίδι της Μελίκης για τον υπερπρωταθλητή. Στη συνέχεια για την επόμενη χρονιά πρέπει να αναδιοργανωθούμε. Να δούμε το ράστερ μας, να πάρουμε παίκτες, να φέρουμε πίσω τους γηγενείς που παίζουν σε άλλες ομάδες. »

Ερώτηση: Τι σημαίνει οργάνωση;

Απάντηση: Συνήθως φαίνεται ο πρόεδρος σε μία ομάδα , αλλά δεν είναι έτσι. Έχουμε πολύ δυνατό συμβούλιο. Έχουμε φίλους που μας στηρίζουν οικονομικά, με χορηγίες και από το χωριό, αλλά και από μακριά.

Ερώτηση: Οι φίλαθλοι ήρθαν στο γήπεδο, ήταν κοντά σας;

Απάντηση: Οι φίλαθλοι είναι ο νούμερο ένα χορηγός μας και υποστηρικτής μας. Είναι διψασμένοι. Έχουμε πάρα πολλά χρόνια η ομάδα να οργανωθεί σε αυτό το επίπεδο. Στην α1 έχουμε να ανεβούμε 19 με 20 χρόνια.  Ήρθαν κοντά μας και από το χωριό, αλλά και από την γύρω περιοχή.

Ερώτηση. Πώς εξελίχθηκε το πρωτάθλημα; Υπήρχαν κάποια ιδιαίτερα παιχνίδια;

Απάντηση. Δεν υπήρχαν δύσκολα παιχνίδια. Απλά όταν ξεκινάς από γηγενείς παίκτες και δεν είναι μισθοφόροι και δεν έχουν εμπειρίες από μεγάλες κατηγορίες είναι το δύσκολο. Είχαμε προβλήματα από τον κακό μας εαυτό. Δεν μας δυσκόλεψε κάποια ομάδα.

Ερώτηση: Υπάρχουν ποδοσφαιριστές  που ψάχνουν να βρουν ομάδες ΟΑΕΔ.

Απάντηση: Όλα στις τέσσερις γραμμές παίζονται. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολα οικονομικά για όποιον  δεν ακολουθεί το πρότζεκτ της ομάδας.

Ερώτηση: Παίζεται το πρωτάθλημα στις τέσσερις γραμμές;

Απάντηση: θα έλεγα ότι ναι. Εάν έχεις καλή ομάδα μπορείς να κερδίσεις τα πάντα. Και πονηρά σκεπτόμενος,  να είσαι ότι μπορεί κάποιος να μη θέλει . Εάν είσαι καλός μπορείς να κερδίσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαρίνας  στη  διαιτησία και είπε ότι ήταν πολύ καλή. Δεν υπήρχαν παράπονα. Έχει προτάσεις  για την ΕΠΣ Ημαθίας να προτείνει. Αλλά είπε χαρακτηριστικά ότι: « Εάν δεν έχεις λεφτά να μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο» Έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, Οι μεγάλες ομάδες  των μεγάλων πόλεων μπορούν να μαζέψουν παιδιά αμισθί. Τα χωριά δεν μπορούν να το κάνουν.  Στην Α1 υπάρχουν ομάδες δύο ταχυτήτων , οι τέσσερις πρώτες και οι υπόλοιπες. Του χρόνου θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα για τους ποδοσφαιριστές και το χειρότερο για τους παράγοντες , οικονομικά.  Του χρόνου σκοπό έχουμε να οργανωθούμε καλά, να ενισχυθούμε, να παραμείνουμε στην  κατηγορία. Να μην είμαστε ομάδα « πυροτέχνημα» .

Σε ερώτησή μας τι έχει να προτείνει στη ΕΠΣ Ημαθίας είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαρίνας.

« Εγώ έχω άλλα θέματα. Δεν έχω κολλήματα  του τύπου δεν μας δίνουν λεφτά. Στις μισές ομάδες της Α2 δεν έχουν παίκτες να πάνε στην τουαλέτα ή οι τουαλέτες έχουν ακαθαρσίες από δέκα πέντε χρόνια πριν. Δεν νοιάζει τους παράγοντες πώς θα είναι οι φιλοξενούμενοι. Δεν έχουν μπάνια. Οι αγωνιστικοί χώροι έχουν λακκούβες με κίνδυνο να τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχεις τουαλέτες , δεν μπορείς να κατεβάσεις πρόεδρε ομάδα στην κατηγορία.»

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον πρόεδρο του Α.Ο. Μαρίνας, Καραντώνη Μανώλη,   από πρώτο χέρι.