Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Καψαλιάρης Γιάννης,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την  εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Φιλίππου Mελίκης με 1-5.

Μεταξύ άλλων είπε:

Κάναμε καλό ξεκίνημα. Καλή αρχή σε μία έδρα που στην αρχή μπορεί να φαινόταν εύκολη , αλλά ο αντίπαλος παρουσιάστηκε δυναμωμένος σε σχέση με το ματς του κυπέλλου . Είχε κάποιες προσθήκες παικτών. Στην αρχή μπήκαμε λίγο νωθρά. Ο αντίπαλος είχε ενθουσιασμό.  Αλλά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς μέσα στο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς. Μέχρι το τέλος του  ημιχρόνου σκοράραμε άλλες δύο φορές, με καλές ενέργειες. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-3. Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Κάναμε συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες αλλαγές να δώσουμε το χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά . Έτσι τελείωσε το παιχνίδι με 0-5. . Από δω και πέρα συνεχίζουμε. Βήμα-βήμα,  παιχνίδι με παιχνίδι. Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Από ότι φαίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έχει υψηλούς στόχους.

 Από την αρχή είπαμε ότι η Αγία Μαρίνα έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με ότι συνεπάγεται αυτό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.  Έχουμε μία διοίκηση που είναι κοντά μας σε κάθε πρόβλημα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε να ακούστε και να δείτε τι είπε στη συνέντευξη ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ΕΔΩ