Ο Μουσκεφτάρας Νίκος είναι ο άνθρωπος που ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια στον αγροτικό αστέρα Πλατέος και δεν εί ναι άλλο από τη δημιουργία Ακαδημίας. Ο Πεχλιβανίδης Μανώλης μίλησε μαζί του για την προσπάθεια αυτή , αλλά και για τη συμμετοχή του Νίκου στο  πρωτάθλημα της Α2 μια και είναι τερματοφύλακας στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Ερώτηση: Νέα προσπάθεια  για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος. Πώς προέκυψε η ιδέα των Ακαδημιών;

Μιλήσαμε με τα παιδιά από τη διοίκηση. Γνωριζόμαστε με όλα τα απιδιά. Η ομάδα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Είπαμε να κάνουμε την προσπάθεια. Έχουμε ανταπόκριση. Καλούμε όλα τα παιδιά από το χωριό, αλλά και της ευρύτερης  περιοχής  να έρθουν κοντά μας.

Ερώτηση: Σε ποιο γήπεδο θα δραστηριοποιείται η Ακαδημία; Από πόσο χρονών δέχεστε παιδάκια;

Αυτή τη στιγμή περιμένουμε παιδιά από 8 έως 14 χρονών. Οι προπονήσεις θα γίνεται στο γήπεδο Πλατέος. Αυτή τη στιγμή θα δουλέψουμε με μία Ακαδημία.

Ερώτηση: Στο νομό υπάρχουν πολλές Ακαδημίες. Μπορείτε να τις ανταγωνιστείτε;

Περιμένουμε τα απιδιά να μας στηρίξουνε. Τα περισσότερα είναι από το Πλατύ. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα. Έχουμε όρεξη για δουλειά

Ο ανταγωνισμός σε κάνει και πιο δυνατό.

Μακάρι να υπάρχει ανταγωνισμός στις Ακαδημίες για να έρχονται τα παιδιά στο γήπεδο και να παίζουνε.

Ο Αγροτικός Αστέρας προχωράει. Στόχος είναι να δυναμώσει μέσα από την Ακαδημία;

Ναι αυτός είναι  ο στόχος. Θα συνεργάζομαι με τον προπονητή της ομάδας. το Σάκη Παγγούρα όπως και με τον γυμναστή μας. Στόχος είναι να πηγαίνουν τα παιδιά στη μεγάλη  ομάδα αλλά και να βγάζουμε σωστούς ανθρώπους.

Ερώτηση: Διπλός ο ρόλος στην ομάδα καθώς αγωνίζεσαι και στην ανδρική ομάδα. Πήρατε μία εύκολη νίκη απέναντι στον Αλιάκμωνα  Νησελίου. Μπροστά σας είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟ Παλατιτσίων. Πιστεύεις σε ένα  θετικό αποτέλεσμα;

Το Νησέλι ήταν πιο εύκολο από ότι  περιμέναμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας πάει παντού και πάντα για τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που  είναι το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Ο Αλιάκμωνας είναι αντίπαλος με τη Μελίκη. Περιμένετε κάτι από το αποτέλεσμα;

Εμείς κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα. Η Μελίκη είναι πρώτη  αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε να κάνει κάποια γκέλα γι να πάρουμε το πάνω χέρι.

Ερώτηση: Ένα άσχημο παιχνίδι μέσα στη Μελίκη. Σας έφερε πέντε βαθμούς πίσω. έχοντας εικόνα και από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος , αλλά και από το Φίλιππο Μελίκης . Μπορείτε να τερματίσετε πρώτοι;  Ποια είναι η γνώμη σου;

Μπορεί να φανεί σαν δικαιολογία, αλλά είχαμε κακή εικόνα μέσα στη Μελίκη. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα και τη διαφορά των δύο ομάδων. Ήταν ένα ντέρμπι. Πιστεύουμε στη ομάδα,  στον προπονητή μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Γιατί όχι και πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Μια εξαιρετική χρονιά για σένα. Είσαι από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες στην Α2. Η επιβράβευση για το Νίκο θα είναι η άνοδος ή κάτι καλύτερο;

Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Η αμυντική λειτουργία είναι η καλύτερη. Από κει και πέρα όσο μπορώ θα  βοηθήσω και αυτό θα κάνω.

Ερώτηση: Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου που πιστευουν σε σένα. Το όνομά σου κυκλοφορεί στη ποδοσφαιρική  «πιάτσα». Ο Νίκος θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να φύγει από τα όρια του Ν. Ημαθίας; Είναι στις μελλοντικές βλέψεις;

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους πιστεύουν σ μένα και έχουν πει καλά λόγια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας συγχρόνως με το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να συνδικάσω και τα δύο όσο μπορώ. Να συνεργαστώ με ομάδες, να ανοίξω τα φτερά μου. Εάν μπορέσω να βρω κάτι καλύτερο μεγαλύτερο εννοείται στο άμεσο μέλλον δεν θα πω όχι.

Καλή επιτυχία και στου δύο ρόλους.

Ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δώσατε.