Κλείνει μέτωπα η Βέροια. Την Τρίτη (19/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν πέντε υποθέσεις πρώην παικτών των «κυανέρυθρων», οι οποίοι είχαν αιτηθεί να επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, ώστε να γίνουν καταβολές το συντομότερο δυνατό,και οι πέντε απέσυραν τα αιτήματά τους.

Συγκεκριμένα, για την περίπτωση του Χαλιφά Σουλέ έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξης των 4.000 ευρώ, ενώ για τον Μαρκ Ασίγκμπα ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής επιβεβαίωσε ότι δόθηκε μία επιταγή από την ΠΑΕ μέσω του νομικού, Παναγιώτη Μπιλίρη. Σε ό,τι αφορά στον Χρήστο Μελίσση, ο Αλαφραγκής έκανε γνωστό ότι και ο συγκεκριμένος έδωσε εντολή να ανακληθεί και να παραιτηθεί από το αίτημα απαγόρευσης μεταγραφών (υπόλοιπο 1.600 ευρώ).

Σε ό,τι αφορά στους Σιρίλ Καλί, Μοχαμαντού Σισοκό, ο δικηγόρος τους, Πάρης Ατλαμάζογλου σημείωσε ότι έως την Παρασκευή (23/12) θα έχει προσκομιστεί πρακτικό συμβιβασμού. Ο πρώτος περιόρισε το αίτημά του στις 30.000 ευρώ.