Ο προπονητής της Δόξας Επισκοπής έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την ισοπαλία της ομάδας του εκτός έδρας με τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου 2-2. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

« Ήταν ένα παιχνίδι η ζωή μου ο θάνατός σου. Θετικό είναι ότι παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς έγιναν λάθη στην άμυνά μας. Τελικά ισοφαρίσαμε και σώσαμε την παρτίδα.»

Για την ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας δήλωσε:» Τα θεωρώ πολύ αστεία. Δεν έχουμε χούντα. Ο καθένας έχει λόγο είτε σε καλές είτε σε άσχημες κριτικές.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κάνει γνωστό στα σωματεία-μέλη της, τους Προπονητές, ποδοσφαιριστές, καθώς και στο φίλαθλο κοινό του Νομού ότι σκοπός της Ένωσης είναι η προάσπιση και εφαρμογή των Κανονισμών και των διατάξεων που αφορούν το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα και επομένως δεν δικαιούται κανείς άμεσα εμπλεκόμενος με το Ποδόσφαιρο (σωματεία, προπονητές, ποδ/στες) να ισχυρίζεται και να κρίνει αποφάσεις τόσο του Διοικητικού  Συμβουλίου, όσο και των οργάνων και Επιτροπών της Ένωσης.
Κάνει γνωστό σε όλους ότι θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές σε όσους προβαίνουν σε δημόσιες, δυσμενείς κρίσεις εναντίον της.»

Ακούστε περισσότερα από τον Μαρούδα Φίλλιππο…