Πολύ πλούσιο Μπασκετικά διήμερο περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο τους αθλητές και τους φίλους του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Με δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα συνεχιστεί η δραστηριότητα των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 16/12 η Ανδρική ομάδα του Άθλου αντιμετωπίζει στην Αλεξάνδρεια τον ουραγό της βαθμολογίας  της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς. Οι νεαροί αθλητές του Άθλου επιζητούν τη νίκη για να ανέβουν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Την Κυριακή 17/12 η παιδική ομάδα του Άθλου μετά το απόλυτο ρεκόρ 7 νίκες- 0 ήττες  του πρώτου γύρου, ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το  δεύτερο  γύρο του πρωταθλήματος  υποδεχόμενη την φιλόδοξη ομάδα του Εδεσσαϊκού. Στόχος της ομάδας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου της και φυσικά η συνέχιση του αήττητου σερί.

Μαζί όμως με τα αγωνιστικά τμήματα αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουν και όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του Άθλου. Έτσι το Σάββατο 16/12 θα φιλοξενηθεί στην Αλεξάνδρεια η Ακαδημία του Σκυδραϊκού με 4 τμήματα να αγωνίζονται σε αυτό το Τουρνουά ενώ την Κυριακή 17/12 ο Άθλος με τρία τμήματα θα ταξιδέψει στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης για φιλικούς αγώνες με τον Αίαντα Εύοσμου.

Αυτό θα είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τον Άθλο πριν την διακοπή για τις Χριστούγεννα, η οποία προγραμματίζεται για τις 22/12,με τα αγωνιστικά τμήματα όμως να συνεχίζουν εντατικά και στη διάρκεια των εορτών την προετοιμασία τους για την συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

Σε αυτό το πλάνο κλείστηκαν κάποια πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη για την Παιδική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Άρη (στο Παλέ ντε Σπορτ) , τον ΠΑΟΚ και τη ΔΕΚΑ (ομάδα του πρώην διεθνή αθλητή και νυν προπονητή Ν. Χατζηβρέττα).

Τέλος πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι  που διοργανώνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας στο LAB στις 22/12, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει όλη την νεολαία της πόλης μας.