ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25-26/11/2017

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις  περιέχει το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου 25 &26/11/2017 της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 25/11 το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ. η ομάδα Κορασίδων αντιμετωπίζει στη Βέροια(κλειστό Μακροχωρίου «Δ.Βικέλας») την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα του Άθλου βρίσκεται μια θέση πίσω στη βαθμολογία από την ομάδα του Α.Ο.Κ και ταυτόχρονα θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Το Σάββατο 25/11 επίσης το απόγευμα στις 16.00μ.μ. η ανδρική του Άθλου αντιμετωπίζει τον Εργόναθλο Πολυκάστρου στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα την τοποθετήσει πιο κοντά στην τετράδα της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Β’ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η πιο νεανική ομάδα που συμμετέχει σε ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ είναι αυτή του Άθλου Αλεξάνδρειας και κάθε Σάββατο κερδίζει τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων ασχέτως ομαδικών προτιμήσεων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Άθλου  για αυτό το Σαββατοκύριακο θα κλείσει την Κυριακή 26/11 με το ντέρμπι της αγωνιστικής για τον Β’ Όμιλο Παίδων  της ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα στον αήττητο και πρωτοπόρο Άθλο Αλεξάνδρειας (4 νίκες-0 ήττες ) και τον Φίλιππο Βέροιας(2 νίκες – 1 ήττα-1 αναβολή).

Το πολύ ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι  θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 μ.μ στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ , οι αθλητές και οι αθλήτριές του σας καλούν όλους στο γήπεδο να απολαύσετε το πιο συναρπαστικό ομαδικό άθλημα, το basketball και να γνωρίσετε από κοντά την πολύ όμορφη και ουσιαστική προσπάθεια που γίνεται για να αποκτήσει η πόλη μας την Μπασκετική και αθλητική  δυναμική που της αρμόζει.