Ο προπονητής της Ακαδημίας “ Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας” , Ιασωνίδης Ηλίας,  έκανε δηλώσεις για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και μεταξύ άλλων είπε:

– Αύριο Σάββατο 13/4 παίζει το προτελευταίο παιχνίδι η Κ16 με τον Αριστοτέλη Νάουσας εντός έδρας,  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νησελίου. Τα υπόλοιπα τμήματα αγωνίζονται την Κυριακή. Η Κ12 Κ10, Κ8 και Κ6 αγωνίζονται στον Εύοσμο με την αντίστοιχη Ακαδημία των “ Κανονιέρηδων” ,ενώ η Κ14 αγωνίζεται με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

– Η Κ16 και Κ14 έχουν επιτυχίες ή όχι;

– Η Κ16 έχει επιτυχία.  Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα το οποίο έχει γίνει φέτος.  Η Κ14 δεν μπόρεσε να μπει στα play off. Τα παιδιά αγωνίζονται,  δεν έχουν σταματήσει τις δραστηριότητες. Έχουν συνεχόμενα παιχνίδια και προπονήσεις, ενώ κάποια παιδιά προωθούνται και στην Κ16.

– Να σταθούμε λίγο στην Κ16 και να δούμε ποιο είναι το μέλλον αυτών των παιδιών;

– Είναι ένα θέμα το οποίο συζητάμε και το έχουμε θέσει στο τραπέζι. Να δούμε το τι θα γίνει;  Θα πάμε σε τουρνουά τα οποία θα γίνουν την Μεγάλη Εβδομάδα και τέλη Ιουνίου, όπου θα δοκιμαστούν εκεί. Πιστεύω ότι θα δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.  Εάν είναι τυχεροί και τους δει κάποιος,  θα κάνουν το άλμα,  τότε αυτό θα είναι ευχάριστο για μας. Από κει και πέρα όσα παιδιά μείνουν, έχουμε κάποιες σκέψεις στο μυαλό μας. Θα το ανακοινώσουμε σύντομα.

– Τα τουρνουά αυτά που θα γίνουν είναι μίας ημέρας; Θα μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους;

– Δεν θα είναι μίας ημέρας , αλλά θα είναι τετραήμερα. Το ένα ξεκινάει στις 22 τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Πέμπτη τελειώνει.  Ενώ το άλλο ξεκινάει 28 Ιουνίου και τελειώνει μία Ιουλίου.

– Θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και στα δύο τουρνουά;

– Ναι, βέβαια. Έτσι έχουμε προγραμματίσει. Αφού τελειώσουν τα play-off να πάρουν μέρος  στο πρώτο τουρνουά και στη συνέχεια θα πάμε στα Γιάννενα.

– Γεγονός είναι ότι γίνονται πολλές συζητήσεις για αυτά τα παιδιά και δεν πρέπει να χαθούνε ποδοσφαιρικά από τα γήπεδα.

– Σε αυτό έχεις δίκιο και εμείς έχουμε κάποιες θέσεις για να τα προωθήσουμε.

– Η συνεργασία με το με τους”  Κανονιέρηδες” στον Εύοσμο πώς προέκυψε;

– Είναι μία Ακαδημία πολύ φιλική. Είναι ο Μαχαιρίδης ο Νίκος υπεύθυνος. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Τελειώνοντας το δικό μας στο πρωτάθλημα, ξεκινήσαμε τα τουρνουά.

– Να υπενθυμίσουμε και το δικό σας τουρνουά που κάνετε κάθε χρόνο.

 – Θα το κάνουμε στις 8 και 9 Ιουνίου.  Ήδη έχουμε αρκετές συμμετοχές και από μεγάλες ομάδες.  Ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος. Είναι το 10ο τουρνουά στη σειρά.

Ευχαριστώ πολύ

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη…

Ο προπονητής της Ακαδημίας « Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας», Ιασωνίδης Ηλίας, κάνει δηλώσεις για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Friday, April 12, 2019