Συνεχίζουμε τις παρουσιάσεις των υποψηφίων που έχουν να κάνουν με την πολιτική ζωή του τόπου μας και τις δημοτικές εκλογές.  Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, είναι ο Kακαγιάννης, ο Βασίλης από τα Παλατίτσια. Πολλές φορές έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε για τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για την υποψηφιότητά του στο Τοπικό Συμβούλιο των Παλατιτσίων.

– Καλησπέρα Βασίλη, πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια, όχι γιατί παίρνεις  μέρος και κατεβαίνεις στις εκλογές, αλλά γιατί ο τόπος μας θέλει ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά. Γιατί κατεβαίνει στις εκλογές αυτές;  

– Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,  να είσαι καλά. Μίλησα, ήρθε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, τα βρήκαμε σε όλα, έχοντας όρεξη για προσφορά στον τόπο που ζω και μεγάλωσα.  Αυτοί ήταν οι λόγοι που μπήκα στο ψηφοδέλτιο.

– Πώς είναι το ψηφοδέλτιο στο οποίο κατεβαίνεις. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;  

– Βασικά χαρακτηριστικά στη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας είναι η είσοδος κυρίως νέων προσώπων, με όραμα και γνώση, πολύ όρεξη για προσφορά για τον τόπο μας.  Στοχεύουμε ψηλά, όπως το αξίζει ο τόπος μας.

– Πρέπει να πούμε ότι τα Παλατίτσια  είναι σε πλεονεκτική θέση, λόγω του ότι βρίσκονται κοντά στην Βεργίνα.  Η ευθύνη η οποία σας βαραίνει είναι αρκετά μεγάλη.

– Σίγουρα, όντως ισχύει αυτό.  Θα είμαστε κοντά στον κόσμο, λύνοντας τα καθημερινά προβλήματα. Θα προσφέρουμε, ότι το καλύτερο για τον τόπο μας.  

– Ποια είναι τα σχέδιά σας;  Ποιοι είναι οι στόχοι σας, με την κάθοδο στις εκλογές;

– Εμείς είμαστε νέοι άνθρωποι,  νέα άτομα, έχουμε την όρεξη να αποδείξουμε ότι όλα γίνονται με μεράκι και με θέληση και μπορούμε να διεκδικήσουμε, ότι αξίζει ο τόπος μας.  

– Αυτοί που θα ακούσουν και θα διαβάσουν τη συνέντευξη , τι μήνυμα μπορούμε να τους στείλουμε; Να σας εμπιστευτούν;  Και γιατί;

– Σίγουρα να μας εμπιστευτούν,  γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι. Έχουμε όρεξη να προσφέρουμε για τον τόπο μας και η ψήφος πρέπει να αποκτήσει αξία, να μην είναι μία απλή προσέγγιση των εκλογών.  

– Να ευχηθώ καλή εκλογική διαδικασία.  Να ζήσεις τον αγώνα. Είναι ένας ωραίος αγώνας,  πέρα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα και ο πολιτικός αγώνας,  είναι ωραίος και ευγενικός.

– Ευχαριστώ, Καλό Πάσχα.

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη  από πρώτο χέρι…

 

Ο Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Παλατιτσίων Κακαγιάνννης Βασίλης

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, April 23, 2019