Συνεχίζονται οι επιτυχίες και οι διακρίσεις για τις αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας δείγμα της επιστημονικής και συστηματικής δουλειάς που επιτελείτε από τους προπονητές του συλλόγου.

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 13ο Grand Prix στίβου στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους Ορεστικού. Μια διοργάνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού και την Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς.

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό κατακτώντας θέσεις στο βάθρο και σημαντικές διακρίσεις.

Με άλμα στα 6,35μ. η Έφη Κολοκυθά στο μήκος πέταξε ξανά στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.Το 6,35μ είναι η καλύτερη φετινή επίδοση της Έφης ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι και η 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Η Βασιλική Ντούση με άλμα στα 5,46μ δεν κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου.Καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην γενική κατάταξη.

Επίσης το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιουλίου οι αθλήτριες του συλλόγου θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στη Πάτρα.

Μανώλης Πεχλιβανίδης