Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνει πως η αυριανή προπόνηση όλων των τμημάτων της (κ6, Κ8, Κ10, κ12) θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Βέροιας (παπούτσια πάνινα και καθαρά υποχρεωτικά) και οι αθλητές της οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο στις 09:00 το πρωί.
Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Νόμο μας το τελευταίο διάστημα, με την παρουσία παγωμένου χιονιού και πάγου στο γήπεδο μας, καθιστούν απαγορευτικές τις συνθήκες για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας εντός αυτού σε συνθήκες ασφαλείας για τους νεαρούς αθλητές μας.
Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με το προπονητικό δυναμικό της απευθύνθηκαν στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας ή όποια ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και μας παραχώρησε τη συγκεκριμένη αίθουσα!
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παρέχουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να αθληθούν ακόμα και σ΄ αυτές τις συνθήκες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως σεβόμαστε τη προσπάθεια τους και τις θυσίες των γονιών τους!