Ο γενικός αρχηγός του ΦΑΣ Νάουσας Γιάννης Γρηγορίου συμμετείχε τηλεφωνικά στην εκπομπή  « Η μπάλα στην κερκίδα » του ράδιου avena97,7 και μεταξύ άλλων είπε:

« Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Η πόλη της Νάουσας βοηθάει την ομάδα. Η ιστορική ομάδα της Νάουσας δεν χρωστάει. Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από παιδιά 16 και 17 ετών με ταλέντο και μπορούν να αγωνιστούν στην ομάδα μας. Θα κάνουμε μία ποιοτική ομάδα να μπορεί να σταθεί και να καθιερωθεί στη Γ΄ Εθνική. Η Νάουσα δεν θα φράξει το δρόμο στα νέα παιδιά. Παράδειγμα είναι η μεταγραφή του Κωτσόπουλου στον Ατρόμητο Αθηνών. Στην ομάδα είναι όλοι πληρωμένοι. Υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας. Του χρόνου το μπάτζετ της ομάδας θα κυμανθεί σε χαμηλό επίπεδο. Θα γίνουν φιλικά παιχνίδια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο προς τιμή του Νίκου Κιζιρίδη που περνάει δύσκολα λόγω του προβλήματος υγείας. Ο Γιάννης Αργυρίου και οι παράγοντες της Νάουσας έχουν συνεργασία με τις υπόλοιπες ομάδες της Νάουσας. Τα ταλέντα της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στη Νάουσα.»

Μπορείτε να δείτε την εκπομπή και να την παρακολουθείτε κάθε Τρίτη στις 18:00 – 22:00 ζωντανά  στο YouTube πληκτρολογώντας  kanali avena.