O προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού, Χατζηδάκης Χρήστος,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για τον αγώνα ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού 0-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

Όταν παίζεις με μία ομάδα η οποία διεκδικεί άνοδο και παίρνεις ισοπαλία είναι θετικό το αποτέλεσμα, είναι πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ θετικό για την ομάδα. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι, από την αρχή της χρονιάς κάνουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουν καταφέρει να φέρουν την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο . Στο πρώτο ημίχρονο ισορροπήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ροδοχωρίου πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ . Κρατήσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και συνεχίζουμε

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Ροδοχωρίου μας είπε,  ότι οι διαιτητές εξαντλούν την αυστηρότητά τους στο Ροδοχώρι. Μπορείτε να το σχολιάσετε: Έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψή σας;

Σας το χω πει και άλλη φορά,  ότι το θέμα διαιτησίας, δεν είναι στις αρμοδιότητές μου και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, είτε για την αντίπαλη ομάδα , είτε για την ομάδα του Κοπανού.  Δεν έχω μιλήσει , ούτε θα μιλήσω ποτέ για το κομμάτι της διαιτησίας. Τώρα ο πρόεδρος του Ροδοχωρίου κάτι είδε, κάτι βλέπει. Πιστεύω, ότι δεν είπε μόνο για το δικό μας παιχνίδι . Ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί να πει ότι θέλει.  Εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω για τη διαιτησία. Εγώ κοιτάω τη δικιά μας ομάδα, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Έθεσα το θέμα αυτό , γιατί ειπώθηκε και δεν μπορούσα να μην το βάλω  για συζήτηση. Ήμουν υποχρεωμένος να το πω.

Σίγουρα η δικιά σας η δουλειά , είναι να ρωτάτε και να μαθαίνετε . Σας το έχω πει κι άλλη φορά , ότι δεν θα μιλήσω ποτέ για την διαιτησία . Δεν μπορώ να πω κάτι για ένα διαιτητή, γιατί σε ένα παιχνίδι μπορεί να νιώσω αδικημένος, ενώ σε ένα άλλο,  να έχω νιώσει ότι μας έχει βοηθήσει ο διαιτητής. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, ο καθένας πώς το βλέπει και πώς το αντιλαμβάνεται. Εγώ κοιτάω το αγωνιστικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές μου και την ομάδα . Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να κρίνουν αν οι διαιτησίες είναι καλές ή κακές

Δεν είχα πρόθεση να συζητήσουμε κάτι τέτοιο . Η σχέση μας είναι ειλικρινής. Λέτε την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Παίξαμε σήμερα με μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και με άλλη ομάδα να παίζω και με όποια άλλη ομάδα να παίζουμε. Μου την έχετε ξανακάνει την ερώτηση και νομίζω σας απάντησα πάλι το ίδιο ακριβώς.  

Το να επαναλαμβάνω τις ίδιες ερωτήσεις είναι αρνητικό;

Για το κομμάτι της διαιτησίας σας έχω πει, ο,τι άλλο θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε.  Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να μιλήσω για την διαιτησία . Δεν μπορώ να βγω και να πω ότι ο διαιτητής δεν μου έδωσε φάουλ ή δεν σφύριξε.  Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι αρμόδιοι που μπορούν να το κρίνουν. Από την αρχή του πρωταθλήματος και εγώ και ο Κοπανός αποφασίσαμε να μη μιλήσουμε για το κομμάτι της διαιτησίας.  

Να εξάρουμε την προσπάθεια την οποία κάνετε και φαίνεται αυτή η προσπάθεια και με τα αποτελέσματα τα οποία φέρνετε ,  αλλά και τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών στην ομάδα , το οποίο πρέπει να αναδείξουμε και να μην στεκόμαστε θέματα διαιτησίας  που δεν βγάζουμε άκρη.

Στην ομάδα του Κοπανού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία, κοντά στην αποστολή της ομάδας.  Για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό κομμάτι. Αυτό είναι το πιο βασικό. Άρχισαν να ανεβαίνουν παιδιά τα οποία είναι από το χωριό, από την Ακαδημία της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό . Με αυτό πρέπει να ασχολούμαστε και όχι με άλλα πράγματα.

Και η δική μας πρόθεση είναι ίδια,  αλλά καμιά φορά αναγκαζόμαστε να βάζουμε θέματα για συζήτηση, τα οποία βγαίνουν από το ρεπορτάζ που κάνουμε.

Σίγουρα ο καθένας έχει την πρόθεση του.  Ο καθένας μπορεί να αδικείται ή να ευνοείται.  Εμένα με ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι . Τα παιδιά κάνουν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα από την αρχή της χρονιάς.  Η ομάδα δείχνει πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Το βλέπουμε όλοι με την αγωνιστικότητα της. Υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.  Ανεβαίνουν οι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Συμμετέχουν και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της ομάδας. Αυτά είναι τα θετικά

Εγώ θα χαιρόμουν να είμαι ένας από τους δεκατετράχρονου συ 15χρονος ποδοσφαιριστές και να συμμετέχω στην αποστολή της ομάδας .

Είναι ευχάριστο το γεγονός αυτό το να είσαι νεαρός και να σου δίνονται ευκαιρίες.  Να είσαι στην αποστολή και να παίρνει συμμετοχές στα παιχνίδια. Είναι το καλύτερο για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή , να βλέπει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.  

Να υπάρχουν και νέοι παράγοντες στην διοίκηση που να προωθούν αυτό το σκεπτικό.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο για τον Κοπανό. Υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση , και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα και ασχολούνται και προσφέρουν το καλύτερο.

Τελειώνοντας θα μπορούσαμε να πούμε κάτι το αξιοσημείωτο;

Παίχτηκε ένα καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο τις ομάδες. Η ομάδα του Ροδοχωρίου στο δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες να βάλει γκολ και να πάρει το παιχνίδι,  αλλά ξέρετε πώς είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει αυτός που κάνει τις ευκαιρίες. Χρειάζεται και λίγο τύχη. Πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, που κάθε Σάββατο δίνουν τη ψυχή τους για την ομάδα . Έχουν κρατήσει σε πολύ καλό επίπεδο την ομάδα του Κοπανού.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφερθήκαμε σε γραπτό μήνυμα  που δεχτήκαμε.