Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Κλαϊτζίδης Ανδρέας έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του στο ΓΑΣ Κοπανού με 1-1, και μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα βάσει ευκαιριών κρίνεται δίκαιο. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά. Παίξαμε με ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Έχει πάρα πολύ καλές μονάδες. Είχε όλες τις επιστροφές από τους τραυματισμούς του. Ο Κοπανός είναι μία σκληρή έδρα. Μπήκαμε δυνατά, διαβασμένοι. Και εμείς δεν είχαμε ελλείψεις. Η ισοπαλία είναι ένα θεμιτό αποτέλεσμα που μας φέρνει στην τετράδα. Έχουμε μία απόσταση ασφαλείας επτά βαθμών από τον πέμπτο. Μπορούμε να αναρριχηθούμε και στην τρίτη θέση βάσει προγράμματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σαν νεοφώτιστη ομάδα στην Α1. »

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας και στην Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και την προσπάθεια που γίνεται. Τους στόχους που έχει θέσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ρόλο που διαδραματίζει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αγίας Μαρίνας.

Ακούστε τη συνέντευξη…