Στο γήπεδο του Καμποχωρίου διεξήχθη ο φιλικός αγώνας την Παρασκευή 25/05 και ώρα 19:00μ.μ ανάμεσα στο εφηβικό τμήμα της ακαδημίας Football Kings Καμποχωρίου με την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι παίχτηκε στα μεγαλύτερα διαστήματα του με τις δυο ομάδες να δείχνουν θετικά στοιχεία. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δυο ομάδες δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχούσε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο η ακαδημία του Καμποχωρίου δημιουργώντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες.Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 14΄ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γίγας από κοντά με έξυπνο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.Το 2-0 δεν άργησε να έρθει καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι ενώ ο Απόλλων δεν είχε καλά πατήματα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.Στο 22΄ ο Ματόπουλος με ψιλοκρεμαστή λόμπα σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα ανεβάζοντας παράλληλα και την ψυχολογία της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κιοσέογλου στο 5΄ της επανάληψης να ετοιμάζει εύκολο γκολ για τον Μιχαλακάκη,με τον δεύτερο να μην χάνει την ευκαιρία και να σημειώνει το πρώτο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο για την ομάδα του. Από κει και πέρα η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική.Ανέβασαν την απόδοση και την πίεση τους οι φιλοξενούμενοι δημιουργώντας με την σειρά τους γκολ και ευκαιρίες.Στο 58΄ ο Ελευθεριάδης μετά από ωραία προσωπική ενέργεια πλάσαρε έξυπνα μειώνοντας σε 3-1.Καλύτερη η ομάδα του Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο 37΄ της επανάληψης ο Ελευθερίου μετά από σέντρα του Παπαχρήστου σημείωσε και το τελικό 3-2.

Αποτέλεσμα Ημιχρόνου:2-0-Τελικό:3-2