Στην Α2 ερασιτεχνική και στον πρώτο όμιλό της θα γίνει ένα σημαντικό παιχνίδι αν΄μαεσα στο Φίλιππο Μελίκης και τον Εθνικό Κλειδίου. Ο πρωτοπόρος Φίλιππος καλείται να συνεχίσει την σταθερή πορεία του που οδηγεί στην Α1 , ενώ ο Εθνικός Κλειδίου θα δοκιμαστεί μέσα στη Μελίκη μια και ο ανταγωνιστής του Αγροτικός Αστέρας Πλατέος θα περάσει από τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκάστρου. Παιχνίδι για γερά νεύρα φαίνεται να γίνεται  στον Σταυρό,  όπου η τοπική Θύελλα Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λουτρού , που μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων δυο αγωνιστικών που έφερε ο Ολυμπιακός  καλείται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια μεταξύ Αλιάκμωνα Νησελίου – ΠΑΟ Παλατιτσίων και Άρη Π. Σκυλιτσίου – Α.Ε. Σχοινά δεν φαίνεται να επηρεάζεται  για αυτή την αγωνιστική ο βαθμολογικός πίνακας με τα αποτελέσματα.

Στον άλλο όμιλο της  Α2 θα γίνει το ντέρμπι της κατηγορίας όπου ο Α.Ο. Μαρίνας θα παίξει μία κατηγορία με τον Αριστοτέλη Νάουσας στην έδρα του και θα μετρήσει  η εκ΄τος έδρας νίκη του που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Ο Αριστοτέλης έχει ΄δυσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να μη χάσει. Ο Ολυμπιακός Νάουσας παίζει με την Πατρίδα και καλείται να μη χάσει όπως με την ΑΕΠ Βέροιας, ενώ απεναντίας η Πατρίδα θα αγωνιστεί  μέχρι τέλους για τη νίκη. Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας θα δοκιμαστεί στη Δόξα Νάουσας, μία Δόξα που έκανε τη ζημιά στα Μονόσπιτα με την ισοπαλία που έφερε. Η Ελπίδα Μονοσπίτων καλείται να δείξει τις αντοχές της,  εκτός έδρας με τον Εθνικό Ράχης και θα φανεί ο αντίκτυπος της ισοπαλίας της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ζήνας Γιάννης