Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αγ.Μαρίνας Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε ένα δύσκολο αλλά και ευχάριστο κύκλο αγωνιζόμενη σε αρκετά τουρνουά αποκομίζοντας εμπειρίες.Ο υπεύθυνος ακαδημίας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΙΟΣ μέσω της σελίδας του στο facebook αναφέρθηκε για την πλούσια συμμετοχή της ακαδημίας και ευχαρίστησε τους προπονητές της ομάδας για την συνεργασία τους.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΙΟΣ:

«Ο Πασχαλινός κύκλος των αμέτρητων τουρνουά ποδοσφαίρου και δραστηριοτήτων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας μόλις έκλεισε .
Ο απολογισμός μας συμμετοχή σε 4 τουρνουά (Ευόσμου,Κ4Κ,και ΑΕΚ Βέροιας,Παιδικό Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Η),17 αγώνες στα τμήματα υποδομής και 2 αγώνες παιδικού πρωταθλήματος.
Συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες 50 αθλητές της Ποδοσφαιρικης Ακαδημιας.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους προπονητές και της ομάδες (Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ, ΠΑΟΚ LADES ,A.E ΜΥΓΔΟΝΑ,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΗ,ΑΚΑΔΗΜΙΑ AGIAX ΚΩΦΙΔΗ,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ,Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ ,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,Π.Α.Ο.Κ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και στο Παιδικό πρωτάθλημα Μακροχωρίου και Αχιλλέα Νάουσας.
Σήμερα Κυριακή πρωί ήταν το τελευταίο πασχαλινό τουρνουά τα τμήματα υποδομής μας έλαβαν μέρος το τουρνουά πού διοργάνωσε η Α.Ε.Κ.Βέροιας.
Παμε στην καθημερινότητα μας με το καθιερωμένο πρόγραμμά προπονήσεων Τριτη-Πεμπτη και το ερχόμενο Σάββατο αγωνιστικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα Αγιας Βάρβαρες».

Μανώλης Πεχλιβανίδης