Ο ποδοσφαιριστής του Φιλίππου Μελίκης, Κακαγιάννης Βασίλης,  μίλησε στο epilogesnews για την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 1-6.

Mεταξύ άλλων είπε:

Μία βαριά ήττα για μας, αν και είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ.  Ακόμη ένα παιχνίδι σταθήκαμε άτυχοι. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.  Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Εκεί τελείωσαν όλα. Τώρα θα κοιτάξουμε τη συνέχεια.

Από ότι καταλαβαίνω μετά την επιτυχία του δεύτερου τέρματος έπεσε η ψυχολογία της ομάδας με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Ναι,  κατέρρευσε η ομάδα και δεχθήκαμε μία βαριά ήττα.

Περιμένατε μία τέτοια εξέλιξη του σκορ;

Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι . Απλά εντάξει,  δεχτήκαμε μία βαριά ήττα. Θα κοιτάξουμε τώρα τη συνέχεια.

Μας είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήτανε ο κατάλληλος.

Ναι, δεν ήταν πολύ καλός.  Δεν ήταν πολύ καλός ο αγωνιστικός χώρος.

Ποια είναι η συνέχεια για την ομάδα της Μελίκης;

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για μας.  Τώρα βλέπουμε και κάποια περίεργα αποτελέσματα από κάποιες ομάδες.  Θα συνεχίσουμε. Τώρα το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Κλειδί.  Πιστεύω ότι αν προετοιμαστούμε καλά, όλα θα πάνε καλά.

Δεν μπορώ να μη σταθώ σε αυτό που είπες Βασίλη Κακαγιάννη για τα περίεργα αποτελέσματα και παιχνίδια.  Τώρα τη συγκεκριμένη αγωνιστική γίνονται ή και τις προηγούμενες ή θα συνεχιστούν και τις επόμενες αγωνιστικές;

Και την προηγούμενη και αυτή την αγωνιστική είδαμε κάποια περίεργα αποτελέσματα.  Εμείς θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό.

Δεν είναι πρόθεσή μου να ρωτήσω  για ποιο συγκεκριμένο περίεργο παιχνίδι μιλάμε.  Παρόλα αυτά θέλω να σταθώ ότι είναι πολύ σημαντικό να λέγεται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που τα play off και play out είναι σε θετική κατεύθυνση, να υπάρχουν παράπονα και να λέγονται ότι κάποια παιχνίδια είναι περίεργα.  Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο,  δεν ξέρω,  αν θέλεις Βασίλη Καραγιάννη να το σχολιάσεις;

Όχι, όχι δεν θέλω να το σχολιάσω.  Υπάρχουν κάποια 4-5, 5-4, 3-4 ματς.  Τι να πούμε τώρα;

Να σε  ευχαριστώ Βασίλη χωρίς να υπάρχουν οι υποσημειώσεις στις οποίες ατυχώς αναφερόμαστε.

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη… ΠΑΤΩΝΤΑ ΕΔΩ